"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"גם זלאטן לא הבקיע תקופה ארוכה"
מאמן מכבי ת"א, שוטה ארבלדזה, העניק גיבוי לוידאר קיארטנסון • מאמן ב"ש, ברק בכר, התייחס לרוטציה בהרכב: "בסוף נרוויח את כל השחקנים"
צילום: אלן שיבר // ארבלדזה והשופט ארז פפיר

"גם זלאטן לא הבקיע תקופה ארוכה"

מאמן מכבי ת"א, שוטה ארבלדזה, העניק גיבוי לוידאר קיארטנסון • מאמן ב"ש, ברק בכר, התייחס לרוטציה בהרכב: "בסוף נרוויח את כל השחקנים"

שי ארציליאב נחמני
, עודכן

מכבי ת"א בלחץ. התיקו אתמול מול מכבי פ"ת וחוסר היכולת לכבוש מדאיגים את ראשי המועדון. מאמן הקבוצה, שוטה ארבלדזה, אמר בסיום המשחק: "אני לא בא לספק תירוצים או ליפות את המציאות, אי אפשר להאשים את אובדן הנקודות שלנו רק במזל. זה היה המשחק הכי איטי של מכבי השנה. לא המשחק הכי רע אבל איטי מהדקה הראשונה. אנחנו צריכים שער ואני מאמין שגם נשיג אותו.

ארבלדזה גם גיבה את וידאר קיארטנסון: "גם זלאטן איברהימוביץ' לא הבקיע שישה משחקים והיה עליו לחץ אבל אם אין לחץ אין גם הנאה. על חלוצים יש יותר לחץ בגלל שהם צריכים להבקיע אבל הוא כבר הראה לכולנו ועוד יראה שהוא יודע להבקיע ויתגבר על זה".

קיארטנסון עצמו זכה לעידוד בחדר ההלבשה ממספר שחקנים ובסיום המשחק הוא אמר: "הגעתי להמון מצבים ואני חייב לנצל אותם. לא כבשתי מספר משחקים, כשחלוץ מאבד את הביטחון זה מה שקורה. תמיד יש עלי לחץ, לא מעניין אותי כמה שילמו עלי". האריס מדוניאנין נפצע במהלך המשחק בקרסול ובמכבי יקוו שיחלים במהלך הפגרה.

מליקסון ינותח היום

בהפועל ב"ש היו אמש שבעי רצון לא רק מהניצחון על הפועל אשקלון, אלא בעיקר מהעובדה שסיימו את המשחק ללא פציעות מיוחדות. השוער דודו גורש, המגן מיהאי קורהוט, הקשר אובידיו הובאן והחלוץ טוני נוואקמה זכו למנוחה. הקשר מאור מליקסון שפתח בהרכב והוחלף, יעבור מחר ניתוח בשרירי הבטן וייעדר לתקופה של בין חודש וחצי לחודשיים.

"יש לנו עונה ארוכה וזה מחזור תשיעי, אבל אנחנו אחרי 25 משחקים" הסביר המאמן ברק בכר את ההחלטות שלו לגבי הרוטציה והוסיף: "לא כל מה שרואים משם רואים מכאן. אנחנו במעקב אחרי שחקנים ויש כאלה שחשופים לפציעות ואנחנו שומרים עליהם. זה מה שקרה עם בן שהר, אוגו וקורהוט. לפעמים זה פוגע במשחק ספציפי, אבל לאורך זמן נרוויח את כולם".

מנגד, בהפועל אשקלון היתה תחושה של יאוש. "אנחנו צריכים להשתפר ומהר, יש פה הרבה שחקנים שלא ברמה של ליגת העל", ירה

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...