רונאלדו חזר לשגרה
כוכב ריאל מדריד שבר בצורת עם שלושער ב-1:4 של ריאל מדריד באלאבס • ברצלונה התקשתה וניצחה 0:1 את גרנאדה, עומר אצילי לא שותף • 2:4 לאתלטיקו מדריד על מלאגה

למרות משחק בינוני מול אלאבס ופיגור מוקדם, ריאל מדריד שמרה שבוע נוסף על המקום הראשון בספרד, ועל הדרך קיבלה בחזרה את כריסטיאנו רונאלדו במלוא הדרו; ברצלונה לא נהנתה ממשחק גדול של אף אחד מכוכביה, אבל ניצחה את גרנאדה (עומר אצילי צפה מהספסל); אתלטיקו מדריד הצליחה להשכיח את הפסדה הראשון בשבוע שעבר עם ניצחון על מלאגה.
אלאבס - ריאל מדריד 4:1. בתקשורת במדריד הסכימו אמש שהתוצאה משקרת. עד לדקה ה־84 המארחת לחצה כדי להשוות. ריאל שוב שיחקה בלי לתת את התחושה שמדובר בקבוצה מאוזנת, אך ההתקפה שלה עדיפה בהרבה על זו של מאוריסיו פלגרינו, שהורחק לאחר שמחה נגד השופט. אולי הדבר הכי חשוב עבור הבלאנקוס הוא שרונאלדו חזר להבקיע. שלושער שלו, כולל אחד בפנדל מפוקפק, סידרו למוליכה עוד שלוש נקודות. את השער הנוסף סיפק אלבארו מוראטה, ששוב ניצל את הדקות המעטות שקיבל כדי למצוא את הרשת.
מנגד, תאו הרננדז הרוויח את הזכות לחזור בשנה הבאה לאתלטיקו, שאליה הוא שייך. קיילור נאבאס לא הצליח לתפוס את אחת המסירות של הצרפתי, והברזילאי דייברסון הבקיע כבר בדקה השביעית. אלאבס חלמה אז על ניצחון, אבל רונאלדו ומוראטה החזירו אותה לקרקע.
ברצלונה - גרנאדה 0:1. במשחקה הרשמי ה־1,500 בקאמפ נואו האלופה ציפתה לטייל מול האחרונה בטבלה, שעדיין לא טעמה ניצחון העונה. גם אחרי המשחק אמש גרנאדה עדיין לא מכירה את ההרגשה, אך היא אולי תתנחם בכך שגרמה ללאו מסי וחבריו להיראות רע.
ב־45 הדקות הראשונות האורחת הסתדרה יפה בזכות הגנה טובה. היו לה סיבות טובות לעלות במערך מבוקר, בכל זאת משחק מול שלישית MSN בקאמפ נואו. במחצית השניה ראפיניה שוב הוכיח שהוא כבר לא רק האח של טיאגו, וכבש את שערו החמישי בליגה עם מספרת נהדרת.
כפי שקרה בשני המשחקים הקודמים של המאמן לוקאס אלקראס, אצילי התחיל את המשחק בספסל. הישראלי רצה מאוד לקבל כמה דקות באחת הבמות הכי גדולות באירופה, אך הפציעה של הבלם טורל אילצה את אלקראס להכניס במקומו את סאמפר וניפצה את החלום של אצילי. יקבל הזדמנות נוספת בעתיד?
אתלטיקו מדריד - מלאגה 2:4. הבעיה העיקרית של האורחת לא היתה שבעת הפצועים בסגל, אלא הרצון של דייגו סימאונה ושחקניו לנקום על ההפסד בסביליה. כבר בדקה ה־6 השחקן הכי חם של הקולצ'ונרוס, יאניק־פריירה קראסקו, הבקיע את הראשון, ולאחר מכן קווין גאמיירו הכפיל. סנדרו הצליח לצמק עם שער מדהים בבעיטה חופשית, אבל החלוץ הצרפתי והקשר הבלגי השלימו צמד כל אחד, וגם שער מצמק של איגנסיו קמאצ'ו לא שינה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו