טראמפ בעצרת בחירות | צילום: אי.א,.פי

בכיר במפלגה הרפובליקנית: "ישנם מצביעים 'סודיים' שיצביעו עבור טראמפ"

מגזין "פוליטיקו" ביצע סקר בקרב בכירים במפלגה ופעילי שטח הטוענים כי הסקרים טועים • בכירים במפלגה טוענים כי ישנם רבים ש"מתביישים" להגיד לסוקרים כי הם מצביעים לטראמפ • בנוסף: טראמפ מנסה לגייס את קולות המתלבטים

בכיר במפלגה הרפובליקנית אמר אתמול (שישי) לאתר האינטרנט "פוליטיקו" כי הסקרים החוזים את ניצחונה של קלינטון בבחירות אינם משקפים את המציאות.

הדברים עלו גם בסקר שביצע המגזין בקרב פעילים, יח"צנים ואנשי שטח הפועלים ב-11 המדינות המוגדרות כ"מתנדנדות".

71% מן הנסקרים מעריכים כי הסקרים שוגים בהערכה אודות אחוזי התמיכה האמיתים במועמד הרפובליקני. הסיבה לכך, לדברי הסוקרים, היא רבים מן הנסקרים אינם מודים כלפי הסוקרים השונים במי הם תומכים.

סקר ABC News - הפער הצטמצם ל-4% בלבד

"ישנם תומכים המכונים 'ביישנים' שאינם נסקרים בכלל או אינם נסקרים נכון", כך סיפר בכיר במפלגה הרפובליקנית ל"פוליטיקו". אותו בכיר סיפר כי הוא מכיר אישית תומכי טראמפ שאינם מוכנים להצהיר כי הם תומכים בו, "גם אני אחד מהם", הצהיר הבכיר.

לדעתו של אותו בכיר זה לא משנה בכמה נקודות הילארי קלינטון מובילה בסקרים, אף אחד להערכתו לא יכול להעריך באמת את ההשפעה של "התומכים הביישנים".

בתוך כך, סקר ABC News שפורסם מראה כי הפער לטובת קלינטון הצטמצם לכדי 4% בלבד, כאשר לפני ארבעה ימים הפער עמד על 12%. שלשום היה עמד על 6%, והיום 4%, כאשר לפי סקר זה 48% יצביעו לקלינטון ו-44% לטראמפ.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...