הקטל בדרכים: רוכב אופניים בן 15 נהרג, חברו פצוע אנוש

השניים רכבו על אופניים חשמליים סמוך לצומת שעריה - כשנפגעו מרכב פרטי • מחקירה ראשונית עולה כי ככל הנראה ניסו לחצות את הכביש

זירת התאונה הקטלנית // צילום: דוברות איחוד הצלה ,
זירת התאונה הקטלנית // צילום: דוברות איחוד הצלה

טרגדיה בכביש: נער בן 15 שרכב אמש על אופניים חשמליים נדרס למוות וחברו בן ה־19, שרכב לידו, נפצע באורח אנוש בתאונת דרכים שאירעה בכביש 40, סמוך לצומת שעריה שליד פתח תקווה. 

נהגת הרכב הפוגע המתינה עד להגעת המשטרה, שפתחה בחקירה. מחקירה ראשונית עלה כי הנערים ניסו לחצות את הכביש ונפגעו מהרכב. 

בסביבות השעה 22:00 אמש רכבו השניים על אופניים חשמליים זה ליד זה בכביש 40 לכיוון דרום, סמוך לצומת שעריה, כאשר בשלב מסוים ביקשו ככל הנראה לחצות את הכביש ואז נפגעו מהרכב. 

קטי קטלן, פרמדיקית מד"א ירקון שהיתה בין הראשונים שהגיעו לזירת התאונה, סיפרה: "ראינו אופנייים חשמליים על הכביש ובסמוך שכבו שני נערים. אחד מהם היה מחוסר הכרה, ללא נשימה וללא דופק. הוא סבל מפגיעה רב־מערכתית ולאחר ניסיונות החייאה קבענו את מותו בשטח. הנער השני היה בהכרה וסבל מפגיעה רב־מערכתית ולאחר טיפול מהיר בשטח פינינו אותו לבית החולים בילינסון בפתח תקווה כשמצבו קשה". אבי מרכוס, פרמדיק באיחוד הצלה, סיפר כי "מדובר בשני נערים שרכבו יחדיו על אופניים חשמליים. למרבה הצער, אחד מרוכבי האופניים נהרג ורוכב נוסף סבל מחבלות ומפציעות בראש ובגפיים". מרכוס הוסיף כי הנהגת הפוגעת נפצעה באורח קל וטופלה על ידי צוותי ההצלה במקום. 

חקירת המשטרה בנוגע לתאונה ולנסיבותיה נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר