"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל ב"ש: וואקמה יפתח מול מכבי, ויטור יבדק
לקראת משחק העונה מול הצהובים, המוליכה מודאגת בנוגע למצבם של הזרים שנפצעו בניצחון 0:2 על עירוני ק"ש • בן שהר שהצטיין עם צמד: "רוצה להראות שמקומי על המגרש"
טוני ווקאמה. צפוי לפתוח מול הצהובים למרות רגישות בשריר // אודי ציטיאט // טוני ווקאמה. צפוי לפתוח מול הצהובים למרות רגישות בשריר

הפועל ב"ש: וואקמה יפתח מול מכבי, ויטור יבדק

לקראת משחק העונה מול הצהובים, המוליכה מודאגת בנוגע למצבם של הזרים שנפצעו בניצחון 0:2 על עירוני ק"ש • בן שהר שהצטיין עם צמד: "רוצה להראות שמקומי על המגרש"

ליאב נחמני
, עודכן

הפועל ב"ש ניצחה 0:2 את משחק החוץ שלה בק"ש וחזרה לראש הטבלה על חשבונה של מכבי ת"א, מולה תתמודד ביום ראשון הקרוב באצטדיון טרנר. עם זאת, במועדון ישנה דאגה מפציעותיהם של הבלם מיגל ויטור והחלוץ טוני וואקמה. ויטור הפורטוגלי עלה לשחק עם רגישות מסויימת במשפעה וכבר במהלך המחצית הראשונה חש כאבים וביקש להתחלף.

היום ויטור ייבדק כדי לאבחן את חומרת הפציעה אך כרגע הוא בספק למשחק הבא בבית מול מכבי ת"א. לגבי וואקמה, אחרי בישול השער הראשון השחקן חש רגישות בשריר הירך האחורי והמאמן ברק בכר החליט לא לקחת סיכון ולהחליפו, זאת למרות סימון לספסל כי הוא יכול להמשיך. ההערכה היא שהניגרי יוכל לפתוח במשחק העונה מול הצהובים במחזור הקרוב.

בב"ש החמיאו למאמן ברק בכר על ניהול המשחק. "ביטלנו את ק"ש לחלוטין, היתה רק קבוצה אחת על המגרש" אמרו במועדון הדרומי.

הקשר וובה בראון שזכה לאשראי ב-11 זכה לשבחים יכולתו, כאשר את מירב תשומת הלב גנב החלוץ בן שהר שכבש צמד. שהר מקבל העונה פחות דקות אך למרות זאת, בב"ש מחמיאים לו על כך ששמר על שקט עד ההזדמנות שקיבל.

בן שהר: "אני מנסה לתת הכל בכל דקה שאני משחק" // צילום: ערן לוף - ג'יני
בן שהר: "אני מנסה לתת הכל בכל דקה שאני משחק" // צילום: ערן לוף - ג'יני

בן שהר: "אני מנסה לתת הכל בכל דקה שאני משחק" // צילום: ערן לוף - ג'יני

"אני מנסה לתת הכול בכל דקה שאני משחק" הסביר שהר את הדברים מנקודת מבטו והוסיף: "כל שחקן רוצה לשחק כמה שיותר אבל זה לא פשוט במיוחד בקבוצה שרצה בכמה מפעלים. אני רוצה להראות שמקומי על המגרש ואני מקווה שאני מוכיח את זה למאמן".

על הצמד שכבש מול ק"ש הוסיף שהר: "המגרש בקריית שמונה מאיר לי פנים גם שנה שעברה כבשתי וגם לפני כמה שנים בהפועל ת"א והכי חשוב שהקבוצה ניצחה במיוחד לקראת שבוע הבא".

שהר דיבר על המטרות העונה והבהיר: "עם כל הכבוד לליגה האירופית הליגה מאוד חשובה לנו וראינו את זה בשנה שעברה זה לא היה קל ולקחנו את האליפות בשיניים ואנחנו רוצים לעשות את זה גם השנה וזה לא יהיה פשוט".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...