"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"כולם השאירו את טיפת הזעה האחרונה שלהם"
מכבי חיפה באופוריה לאחר הניצחון אמש על מכבי ת"א כששחקני הקבוצה זכו לשבחים רבים • מי שהיה במוקד הוא השוער הצעיר, עמרי גלזר: "הוא שוער לעוד הרבה שנים" • גארי קגלמאכר: "למדנו אותם כמו שצריך"
שחקני מכבי חיפה חוגגים בסיום המשחק הגדול // שחקני מכבי חיפה חוגגים בסיום המשחק הגדול

"כולם השאירו את טיפת הזעה האחרונה שלהם"

מכבי חיפה באופוריה לאחר הניצחון אמש על מכבי ת"א כששחקני הקבוצה זכו לשבחים רבים • מי שהיה במוקד הוא השוער הצעיר, עמרי גלזר: "הוא שוער לעוד הרבה שנים" • גארי קגלמאכר: "למדנו אותם כמו שצריך"

ליאב נחמני
, עודכן

שחקני מכבי חיפה חגגו אתמול שעה ארוכה בחדר ההלבשה לאחר ניצחון החוץ על מכבי ת"א (2:0). הניצחון הזה קטע עבור חיפה רצף של 15 משחקי ליגה רצופים ללא ניצחון על יריבתם המושבעת. לא היה שחקן אחד מאלה שעלו אתמול על הדשא בנתניה שלא זכה לשבחים מקיר לקיר. עם זאת, מעל כולם בלטו השוער עמרי גלזר, המגן גארי קגלמאכר והחלוץ אלירן עטר. "כשכולם משאירים את טיפת הזיעה האחרונה שלהם על הדשא זו התוצאה" אמרו במועדון והוסיפו: "במשך כל הפגרה עבדנו בשקט, רחוק מאור הזרקורים ורואים שנבנה כאן משהו טוב". השוער הצעיר עמרי גלזר סיים את המשחק עם רגישות בשריר התאומים, אך הוא יהיה כשיר למשחק הליגה הבא של הירוקים בבית מול הפועל אשקלון. גלזר תפס את מקומו של אוהד לויטה הפצוע, שחגג עם חבריו בסיום כשהוא עם קביים זכר לשבר ממנו הוא סובל בעצם השוקית. בחיפה החמיאו לגלזר והבהירו: "הוא שוער לעוד הרבה שנים. יש לו שקט במשחק שאין לשוערים הרבה יותר מנוסים ממנו".

בהנהלת המועדון הופתעו מהצבתו של המגן סאן מנחם בהרכב על חשבונו של ניקיטה רוקאביצה החולה. מולנסטיין הסביר בסיום בשיחות עם אנשי המועדון כי מהתקופה שלו בארץ הוא למד כי מנחם מהיר ויודע לתמוך מצוין בהתקפה, אבל הוא צריך לשפר את הפן ההגנתי ולכן הוא החליט להציב אותו בצד השמאלי של הקישור. "מולנסטיין מבין כדורגל ברמה הכי גבוהה שיש" החמיאו בחיפה למאמן ההולנדי שלהם. עוד אחד שספג הרבה ביקורת בתחילת העונה ולאט לאט מתברר כאחד משחקני הרכש הבולטים של הירוקים הוא המגן גארי קגלמאכר, שכבש אתמול את שער הבכורה שלו בקבוצה ואמר: "אני חושב שכל שחקן חדש צריך זמן. שחקן חדש במדינה זרה. אני אשחק איפה שהמאמן יגיד לי, לא משנה איפה". על הניצחון אמר האורוגוואי של חיפה: "היתה לנו תכנית ברורה למשחק הזה ולמדנו אותם כמו שצריך. היה לנו זמן לראות איך הם משחקים. עשינו את העבודה, כבשנו שני שערים וכמו שהמאמן שלנו אמר, אנחנו צריכים לקחת נקודות גם בשבת. אנחנו צריכים לשמוח אבל לחשוב על המשחק הבא."

רנה מולנסטיין
רנה מולנסטיין

רנה מולנסטיין. הפתיע כשבחר לעלות עם סאן מנחם במקום ניקיטה רוקאביצה // צילום: עמי שומן

חיפה תעמוד לדין בעקבות הדלקת אבוקה ביציע אוהדיה. הוראת המשטרה היתה שלא לעלות ליציע על מנת לתפוס את האוהד מחשש למהומות עם הקהל בתוך היציע. נציג מחברת האבטחה שהיתה אחראית על הסדר יגיע עם נציגי המועדון לבית הדין על מנת להסביר את הסוגיה. אם בכל הזאת האוהד יאותר, בחיפה יפעלו מולו והמנוי שברשותו יבוטל (למשחק אתמול הגיעו רק מנויים שזכו בהגרלה).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...