"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טירוף התפוח: אלפי מכשירי אייפון 7 נמכרו ביום ההשקה
אלפים מהם פקדו את משווקי אפל בישראל שקיימו אירועי לילה לבן מיוחדים והתחדשו באייפון 7
נמכר. אייפון 7 // צילום: GettyImages // נמכר. אייפון 7 // צילום: GettyImages

טירוף התפוח: אלפי מכשירי אייפון 7 נמכרו ביום ההשקה

אלפים מהם פקדו את משווקי אפל בישראל שקיימו אירועי לילה לבן מיוחדים והתחדשו באייפון 7

אילן גטניו
, עודכן

המשוגעים לתפוח לא איכזבו: אלפים מהם פקדו כבר שלשום בלילה את משווקי חברת אפל בישראל שקיימו אירועי לילה לבן מיוחדים, והתחדשו במכשיר הדגל אייפון 7 בשעות הראשונות להשקתו.

רשת iDigital שקיימה הפנינג של ממש בשעות הלילה קיבלה לחנותה בשרונה מרקט בת"א יותר מ־1,500 לקוחות, שעמדו בתורים ארוכים. שוטרים חסמו בגופם את הקונים שהסתערו על החנות לאחר הפתיחה בחצות. במסגרת אירועי הלילה הלבן של הרשת המקבילה iStore נמסרו 600 מכשירים, כ־40 אחוזים מהם מרכישה מוקדמת. מהרשת נמסר כי המכירות בלילה הראשון היו גבוהות בכ־40 אחוזים מאלה שנרשמו בלילה הראשון של האייפון 6.

תור הקונים בלילה הלבן נמשך עד שלוש לפנות בוקר.

בתום יממה שבה נמכרו אלפי מכשירים עולה כי הדגם הנפוץ ביותר, על פי דיווחי החברות, הוא ה־iPhone 7 Plus, עם 128 ג'יגה זיכרון, שבחלק מהמקרים אף אזל מהמדפים.

גם רשת דינמיקה סלולר השתתפה בטירוף המכירות וטיפלה באלפי לקוחות. מנכ"ל הרשת, אלי אדדי, ציין כי ההשקה שברה את כל השיאים. "אנו מצפים שקצב המכירות הגבוה יימשך גם בימים הקרובים", אמר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...