"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הותר לפרסום שמו של ההרוג בתאונה בדרא"פ
אושרי מלסה (22) מאשדוד, הוא ההרוג בתאונת הדרכים החזיתית ביהונסבורג • שלושה ישראלים נוספים נפצעו • על פי הידוע, התאונה אירעה בעקבות רמזור תקול
אושרי מלסה שנהרג בתאונת דרכים בדרא"פ // צילום: באדיבות המשפחה // אושרי מלסה שנהרג בתאונת דרכים בדרא"פ // צילום: באדיבות המשפחה

הותר לפרסום שמו של ההרוג בתאונה בדרא"פ

אושרי מלסה (22) מאשדוד, הוא ההרוג בתאונת הדרכים החזיתית ביהונסבורג • שלושה ישראלים נוספים נפצעו • על פי הידוע, התאונה אירעה בעקבות רמזור תקול

נצחיה יעקב
, עודכן

אושרי מלסה (22) מאשדוד הוא ההרוג בתאונת דרכים בדרום אפריקה. נסיבות התאונה עדין נחקרות על ידי הרשויות. הודעה הועברה למשפחתו. בתאונה נפצעו עוד שלושה ישראלים, בתוכם אישה שטופלה בבית החולים. שניים נוספים שוחררו מבית החולים.

ממשרד החוץ נמסר כי השגרירות ומחלקת ישראלים בחו"ל מסייעים למשפחת ההרוג בכל הסידורים המורכבים להשבת הגופה לארץ בהקדם האפשרי.

על פי הידוע, מלסה, היה מעורב בתאונה חזיתית בין שני כלי רכב בצומת בה הרמזור היה תקול.

את ההודעה הקשה קיבלה משפחת מסלה בביתה באשדוד. אחיו, סיפר ל"ישראל היום" כי אושרי נסע לטייל בדרא"פ אחרי ראש השנה. "הם היו אמורים ללכת למסיבת יום הולדת".

אילן המשיך וסיפר על החתונה שאושרי עזר לו לארגן לפני כחצי שנה. "הוא היה אח מיוחד, הוא ארגן לי את החתונה ועזר בהכול", סיפר. "מדובר באסון כבד שפקד אותנו, קשה לנו לעכל".

רק ביום שישי האחרון הובאו למנוחות שניים מבני משפחת גרינפלד, שנהרגו בחופשה משפחתית בגאורגיה. ההורים חנוך ונעה, והילדים יפתח בן ה־11, אחינעם בת ה־10, עברי בן ה־7 ונבו בן ה־5, יצאה לטביליסי ביום ראשון שעבר והיו אמורים לחזור ארצה אחרי סוכות. ביום שני בערב הם היו בחבל טושטי (Tusheti) ושם אירע האסון.

ככל הנראה בגלל מזג האוויר הסוער והערפל, הג'יפ שבו נסעו סטה מהכביש והידרדר עשרות מטרים. כתוצאה מהתאונה אחינעם ונבו נהרגו. האם נעה נפצעה קשה מאוד, האב חנוך נפצע קל, והילדים יפתח ועברי נפצעו במצב קל ובינוני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...