"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היישר משבוע האופנה בניו יורק: הטרנדים של החורף

לאישה המודרנית, למכנסיים יש את אותו התפקיד כמו לגברים. פריט לבוש זה יכול ליצור אלפי לוקים בסגנונות מגוונים. המכנסיים הם חלק בלתי נפרד מהופעה עיסקית, יומיומית או בעלת אמירה אופנתית. בבחירת הדגם הנכון, אותו זוג מכנסיים יכול לשמש פעם אחת לדייט רומנטי ובמקביל לאירוע ערב חגיגי. אלו הדגמים האופנתיים ביותר לעונת סתיו-חורף 2017

,עודכן
צילום: //

בשיתוף ברק רום

(קרדיט תמונות :http://afmu.net/trendy-womens-pants-fall-winter-2017-2018/)

מכנסיים בסגנון גברי

הסגנון הייחודי הזה החל להתפתח רק בתחילת המאה ה20. המאפיין העיקרי שלו היה שילוב של המראה הגברים יחד עם הסגנון הנשי. בעונה הקרירה הקרובה, הנטייה הסטייליסטית הזו תפסה את תשומת ליבם של מעצבים רבים כגון פיליפ לים, אלכסנדר וונג, נינה ריצ’י, וורה וונג, כתוצאה הדגמים שנתפרו בהתחלה עבור דגמים גבריים, נראו נהדר על הגוף השברירי הנשי.

2

מכנסיים מתרחבים

אופנה זו הופיעה וחזרה להיות אופנתית כבר בעונה הקודמת; עונה זו מציגה תשוקה רבה לדגמים מטרנד זה. בקולקציות של בלמיין, קרולינה הררה, פוצ’י, ועוד, ניתן לראות מכנסי פשתן, מכנסיים בסגנון אפגני, מכנסי פלאצו, שרוואלים באורכים שונים. חשוב לציין כי מכנסיים הפופולאריים הללו, מושלמים למי שמנסה להסתיר היקפים או משקל עודף, מכיוון שהם לא יושבים בדיוק על הגוף או הגזרה.

מכנסי קפרי

מכנסי קפרי חזרו לאופנה ובגדול! הסגנון חזר על עצמו השנה בתצוגות של אסקדה, אלי סאאב, סלבטורה פרגמו, פנדי, ראלף לורן, לואי ויטון, דונה קארן, ויקטוריה בקהאם, ולנטינו, כריסטיאן דיור, ועוד רבים. חלק מהמעצבים חשפו מעט את העקב, בעוד שאחרים בחרו לקצר אותם ממש עד לקו הברך. קשה שלא להבחין בצבעוניות ההרמונית של מבחר מכנסיים אלו: הם יכולים להתאים בקלות לסריגים, ג’קטים מאורכים, חולצות מכופתרות – כך שניתן ללבוש אותם ביומיום או כחלק מחליפת עסקים.

מכנסיים בסגנון קלאסי

למרות הפופולריות של מכנסי הקפרי והמכנסיים המתרחבות, מספר מעצבים נותרו נאמנים למכנס הטוב והקלאסי. בניהם נראו מותגים כמו אסקדה, ראלף לורן, אלי סאאב, בגלל שמתוך הקולקציות שלהם, מעריצים של הדגמים המסורתיים, יכולים לבחור מכנסיים “פשוטים” בסגנון קלאסי. מי שמאמין שהסגנון הקלאסי הוא משעמם, צריך לשים לב במיוחד לתצוגות של ראלף לורן ואלצורה, שהציגו כיצד מכנסיים קלאסיים יכולים לבוא לידי ביטוי בעם בדים וצבעים טרנדיים ומודרניים.

לפרטים נוספיםלחץ כאן

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר