"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ת"א: בת 7 חודשים מתה בפעוטון
הבוקר הובאה התינוקת לפעוטון בוכה ואביה טען שנפלה • כעבור זמן מה הבחינה המטפלת כי היא לא נושמת
בעלת פעוטון ושתי סייעות נעצרו היום (אילוסטרציה) | צילום: יהושע יוסף

ת"א: בת 7 חודשים מתה בפעוטון

הבוקר הובאה התינוקת לפעוטון בוכה ואביה טען שנפלה • כעבור זמן מה הבחינה המטפלת כי היא לא נושמת

אבי כהן
, עודכן

תינוקת כבת שבעה חודשים מתה היום (רביעי) בשעות הצהריים בפעוטון ברחוב התקווה בת"א.

סמוך לשעה 15:00 התקבל דיווח על פעוטה שאיבדה את ההכרה במהלך שהותו בגן הילדים.מתנדבי איחוד הצלה מסניף תל אביב שהגיעו למקום עם מד"א ביצעו בו פעולות החייאה.

פאראמדיקית מד"א בת-יה אספיר שטיפלה בפעוטה, סיפרה: "כשהגענו למקום ראינו פעוטה כבת 7 חודשים, מחוסרת הכרה וללא דופק וללא נשימה. כונני מד"א שהגיעו החלו בפעולות החייאה ואנחנו המשכנו ביחד איתם לבצע פעולות החייאה מתקדמת שכללו תרופות, עיסויים והנשמות, ובהמשך פינינו אותה לבי"ח תוך כדי המשך טיפול רפואי ופעולות החייאה".

שוטרי משטרת מרחב יפתח שהגיעו למקום פתחו בחקירה ממנה עלה כי התינוקת הובאה בבוקר לפעוטון ע"י אביה שסיפר כי היא נפלה ולכן היא בוכה. בשלב כלשהו הבחינה המטפלת כי התינוקת אינה נושמת הזעיקה את אביה של התינוקת ואת מד"א.

המשטרה פתחה בחקירה לברור נסיבות האירוע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...