"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אני מצלם את האורחים שלי עושים סקס"
גולש אנונימי טוען כי התקין מצלמות נסתרות ותיעד ברגעים אינטימיים אורחים שהגיעו לדירתו במסגרת Airbnb • תאוריית קונספירציה: בתי מלון מנסים להכפיש את הפרויקט שמסב להם הפסדים
"אפס סובלנות להצבת מצלמות נסתרות" // צילום: gettyimages // "אפס סובלנות להצבת מצלמות נסתרות" // צילום: gettyimages | צילום: gettyimages

"אני מצלם את האורחים שלי עושים סקס"

גולש אנונימי טוען כי התקין מצלמות נסתרות ותיעד ברגעים אינטימיים אורחים שהגיעו לדירתו במסגרת Airbnb • תאוריית קונספירציה: בתי מלון מנסים להכפיש את הפרויקט שמסב להם הפסדים

מערכת היום
, עודכן

האינטרנט הביא למהפכה בענף המלונאות. כמעט כל אדם המתכנן כיום נופש בחו"ל ומבקש להימנע מהאגה-דו-דו בבריכה או שבופה ללא הגבלה פחות מדבר אליו, יודע לפנות לאופציה הזולה והמגניבה יותר –Airbnb.

אך גם לטרנד השכרת דירות לתיירים יש צדדים אפלים, ואחד נוסף נחשף על ידי בעל דירה שמשכיר את הדירה שלו, ומסתבר שהוא לא לבד.

"אני נוהג לצלם בסתר את האורחיםשמגיעים ללון בדירות שאני משכיר כשהם מקיימים יחסי מין – ואז מחליף את הסרטונים עם בעלי דירות אחרות", חשף גולש באתרPostSecretבו נוהגים גולשים להתוודות ולחשוף סודות עם גולשים אחרים.

אין דרך לדעת האם דבריו של הגולש האנונימי אמיתיים, אך אין ספק שהם זכו לתהודה עצומה – יותר משני מיליון גולשים סימנו את הפוסט של החדרן המציצן בלייק, שיתפו אותו יותר מאלף פעמים והפכו את הוידוי שלו לפופולארי ביותר באותו שבוע.

יחד עם זאת, בעלי דירות המשכירים אותם באתר ביקשו למחות ולציין כי אותו גולש אינו מייצג את הרוב המוחץ של המשכירים. "אני משקיעה יותר משנתיים בטיפוח הדירה ובפינוק השוכרים שלי, ואנשים כמוך הורסים לכולנו", כתבה ג'ן האנטר, שמציעה את דירתה לתיירים באתר הפופולארי. נטלי בון, משכירה אחרת, כתבה: "גועל נפש, אתם הורסים לכל משכירי הדירות שעובדים קשה כדי לספק את האורחים שלהם".

גולשים אחרים תהו "האם הפוסט הזה הועלה במקרה על ידי מלון כלשהו שמנסה להרוס את המוניטין של פרויקט Airbnb, שמסב למלונות ברחבי העולם נזק לא קטן וגורם לירידה במספר התיירים?".

דובר Airbnb מסר לכלי התקשורת כי "אין שום הוכחה שיכולה לאמת את דבריו של הגולש", והוסיף "פרטיותם של האורחים היא נושא חשוב מאוד עבורנו, והמדיניות שלנו היא אפס סובלנות עבור משכירים שמתקינים מצלמות נסתרות בדירות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...