זלאטן אחרי שער הבכורה שלו בפרמייר ליג

זלטאן כבש, 1:3 ליונייטד על בורנמות'

איברהימוביץ', רוני ומאטה העניקו לז'וזה מוריניו ניצחון בכורה בליגה במנצ'סטר יונייטד במחזור הפתיחה • סין: ערן זהבי בישל, גוואנגז'ו הפסידה

אחת הקבוצות המסקרנות ביותר בליגה האנגלית העונה היא כמובן מנצ'סטר יונייטד. אחרי שנתיים חלשות בהדרכת לואי ואן חאל, השדים האדומים עברו מתיחת פנים רצינית עם ז'וזה מוריניו על הקווים, וזלטאן איברהימוביץ' בחוד ההתקפה, וכמובן פול פוגבה שעדיין מתאקלם. 

היום יונייטד הצטרפה למעגל המשחקים של מחזור הפתיחה בפרמייר ליג כשפגשה את בורנמות' הצנועה שנשארה בליגה אשתקד בצורה מרשימה. זה לא התחיל טוב עבור השדים האדומים, אך הם סיימו אותו בחיוך גדול עם ניצחון 1:3.

אחרי 40 דק' חלשות חואן מאטה ניצל בלבול קשה בהגנת בורנמות' ודחק מול שער ריק את הראשון של יונייטד. בדקה ה-59 השדים האדומים הכפילו את היתרון אחרי שבעיטה רעה של מרסיאל הגיעה לראשו של וויין רוני שמקרוב נגח לרשת. חמש דקות חלפו וגם זלטאן הצטרף לחגיגה עם בעיטה חכמה ומדוייקת לפינה הרחוקה וקבע 0:3. בדקה ה-69 נכבש השער היפה במשחק של סמית', אך זה עזר לבורנמות' רק לצמק את התוצאה ל-1:3.

בישול לזהבי, וגם הפסד ביתי ראשון

גוונאגז'ו R&F, רשמה אתמול הפסד ביתי ראשון מאז הגעתו של ערן זהבי, 2:1 לשנדונג מתחתית הטבלה ובכך התרחקה מהמקום שמוביל לליגת האלופות של אסיה. זהבי אמנם רשם בישול נפלא בדקה ה-32 לרנאטיניו, אך קבוצתם של המאמן פליקס מאגאת' והחלוץ גרציאנו פלה הצליחה להפוך את התוצאה. 

ברביעי יתפגוש גוואנגז'ו לדרבי בחצי גמר הגביע את גוואנגז'ו אברגרנד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...