"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רנה מולנסטין - מאמן מכבי חיפה החדש
עוזרו של אלכס פרגוסון במנצ'סטר יונייטד, ומי שאימן בעבר את פולהאם, יחליף את רוני לוי • יוצג רשמית בהמשך היום
רנה מולסטין. המאמן החדש של מכבי חיפה // רנה מולסטין. המאמן החדש של מכבי חיפה

רנה מולנסטין - מאמן מכבי חיפה החדש

עוזרו של אלכס פרגוסון במנצ'סטר יונייטד, ומי שאימן בעבר את פולהאם, יחליף את רוני לוי • יוצג רשמית בהמשך היום

ליאב נחמני
, עודכן

מכבי חיפה הודיעה הבוקר (ג') באופן רשמי כי המאמן ההולנדי רנה מולנסטין יאמן את הקבוצה בעונה הקרובה. מולנסטין בן ה-52 היה בעבר עוזרו של אלכס פרגוסון במנצ'סטר יונייטד ואימן גם בפולהאם האנגלית.

בשבוע שעבר נפגש ההולנדי עם המנהל הספורטיבי של הירוקים, תור כריסטיאן קרלסן, ובמועדון הגדירו את הפגישה כ"טובה מאוד". בסוף השבוע הגיע מולנסטין לישראל ונפגש עם נשיא המועדון יעקב שחר, שגם התרשם מאוד מהשקפת העולם המקצועית של המאמן. על פי קרלסן, נבדקו שמות של לא פחות מ-150 מאמנים, אך מי שכמור היה זה שעבר את הבדיקה הקפדנית של הנורבגי היה ההולנדי.

מולנסטין יוצג רשמית מאוחר יותר היום (באזור השעה 15:00), והוא כאמור יחליף בתפקיד את רוני לוי, שפוטר מוקדם יותר הקיץ.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...