"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המכללה האקדמית לחינוך אורנים: על רג”ב שמעתם?
איזו תכנית לימודים ייחודית ויוקרתית ניתן למצוא במכללה האקדמית לחינוך אורנים?
צילום: תכנית המצטיינים של אורנים המכללה האקדמית לחינוך // תכנית המצטיינים של אורנים המכללה האקדמית לחינוך

המכללה האקדמית לחינוך אורנים: על רג”ב שמעתם?

איזו תכנית לימודים ייחודית ויוקרתית ניתן למצוא במכללה האקדמית לחינוך אורנים?

, עודכן

בשיתוף ברק רום

תכנית המצטיינים של אורנים המכללה האקדמית לחינוך
תכנית המצטיינים של אורנים המכללה האקדמית לחינוך

במכללה האקדמית לחינוך אורנים, בחרנו להשקיע ולקדם את הסטודנטים לתואר ראשון בחינוך, בעלי ההישגים הגבוהים באמצעות תכנית לימודים ייחודית ויוקרתית:

לסטודנטים מצטיינים (רג”ב)

ד”ר ורדית מקלר, העומדת בראש התכנית מסבירה כי ייחודה של התכנית עבור משתתפיה היא בהתנסויות מגוונות וחווית לימודים ייחודית עם קבוצה סטודנטים איכותית
התכנית מיועדת למעוניינים להשפיע על דור העתיד, לאוהבי אתגרים המחפשים להיות חלק מקבוצה מובילה ומשמעותית בתחום החינוך.

בתכנית לומדים יחד באווירה מיוחדת, סטודנטים מכל תכניות הלימוד במשך שלוש שנים במקום בארבע שנים. תכנית המצטיינים הינה תכנית פורצת דרך שמכשירה את הסטודנטים למורים איכותיים ומובילים במערכת החינוך. מורים מקצועיים, בעלי תחושת שליחות, בעלי אופקים רחבים השואפים לבצע שינוי ולהשפיע.

בחלק של התכנית הנקרארג”ב בשטחמתמודדים הסטודנטים כבר בשנה הראשונה עם שאלות כגון “מה הופך אותי למורה? מחנך? ומנהיג?” מהי מהות החינוך? תפיסות חינוכיות, תפיסות תפקיד, מקצועיות והובלה. כל זאת דרך תהליך בירור אישי ולמידה קבוצתית בשילוב מפגשים עם קהילת המחנכים והמתחנכים סביבם ופרויקט חינוכי שבו לוקחת הקבוצה כולה חלק.

בחלק אחר של התכנית הנקרא:רג”ב בעשייה,נחשפים הלומדים לחדשנות חינוכית בעולם החינוך ויוזמות בתחום החינוך. במטרה לפתח יכולות מגוונות של עשייה חינוכית (כישורים לעבודת צוות, שיתוף פעולה וקבלת האחר, בניית חזון ומימושו, פיתוח יכולות תקשורת בינאישית, פיתוח חשיבה יצירתית ופיתוח מיומנויות רפלקטיביות) מכשירים את הלומדים לאנשי מעשה בתחום החינוכי והחברתי, מעוררים מוטיבציה ורצון ליזמות ואקטיביזם חינוכי חברתי.

בסטארטאפ הפדגוגי הנקרארג”ב בלמידהלומדים ומתנסים סטודנטים ומרצים גם יחד בפדגוגיה המכשירה אותם להתנהל בסביבה המשתנה של בית הספר מאחר ובית הספר המסורתי נמצא בתהליך של שינוי מהפכני בתפקידו ואופן פעולתו והמורה בימינו כבר אינו מקור הידע והסמכות ועליו להסתגל ואף ליצור מחדש את תפקידו ותפקיד בית הספר.

בוגרי התכנית מצליחים בעבודתם ומהווים מנוף לקידום איכות ההוראה בבתי הספר ובמערכת החינוך כולה.

המאמר נכתב בחסות מכללת אורנים (www.oranim.ac.il)

שיווק באינטרנט -סאו סימפל בע”מ

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...