ימים ספורים לאחר הגשת כתב האישום נגדו על אונס, ליווה היום (שני) תא"ל אופק בוכריס את בנו לצה"ל - לחטיבה שעליה פיקד. בין המתגייסים לגולני, ביום הראשון של מחזור גיוס אוגוסט 2016, בנו של מח"ט גולני לשעבר בוכריס, שהואשם בשבוע שעבר בעבירות מין קשות בשתיים מפקודותיו לשעבר. עם הגעתו ללשכת הגיוס בטבריה אמר בוכריס: "תעזבו אותנו בשקט. זה היום שלו".
בתוך כך, התייחסה היום חושפת השם של המתלוננת נגד בוכריס למעשה ואמרה: "טעיתי, אבל זה נעשה בתום לב". חושפת השם, שפרסמה את פרטי המתלוננת הראשית בדף פייסבוק תחת השם "תומכים באופק בוכריס", טרם זומנה לחקירה או לתשאול, ומבקשת שלא להתנכל לבוכריס בשל מעשיה.
החושפת מבקשת שלא לחשוף את זהותה למרות שהיא זו שחשפה ביום שישי את שמה של המתלוננת נגד בוכריס. פרקליטתה, עו"ד טלי גוטליב שנשכרה יחד עם עו"ד יעקב אלחרר לייצגה מסרה כי מרשתה כאמור עדיין לא זומנה לחקירה במשטרה וכי לא ידוע מתי היא תזומן ובאיזו תחנה היא תיחקר.
באמצעות עורכי דינה מסרה האישה: "לא ידעתי שזה אסור על פי חוק, הדבר הכי חשוב לי כעת הוא שלא ינגחו את בוכריס בגלל טעות בתום לב שלי, אני מצטערת אבל לא ידעתי שזה לא חוקי לפרסם את השם, אחרת לא הייתי מפרסמת".
עו"ד טלי גוטליב מסרה: ״מרשתי תמהה נוכח העיוות באי פירסום שמה של מתלוננת אל מול הפרסומים השקריים כנגד בוכריס, כמו גם היחס הבלתי הוגן לו זכה עם פרוץ הפרשה, היא פרסמה את שם המתלוננת כשלא ידעה כי הדבר אסור בחוק. הפרסום הוסר כעבור מספר דקות. כמה לא מפתיע כי את טעותה מנצלים בעלי עניין כדי להוסיף ולפגוע בבוכריס״.
