השף אור גרינסברג משיק שיט קולינרי // צילום: יח"צ //

אור גינסברג יוצא אתכם אל הים

יוצא "משחקי השף" מוציא שיט קולינרי, חגיגה טוסקנית במסעדות ויפו-ת"א של חיים כהן עם הופעות חיות • חדשות האוכל

פסטיבל קולינרי בניחוח טוסקני 

הפסטיבל יתקיים עד 31 ביולי


מסעדת תל אביב יפו מארחת זמרים

השף חיים כהן מבשל כל עוד נפשו בו. הוא כורך סינר שחור סביב מותניו והופך נתח בשר על הגריל בנונשלנטיות השמורה ליודעי דבר. 

מדי פעם בערבי יום שלישי, מזמין השף חיים כהן אל "מסעדת יפו תל אביב" שלו אמן אורח, כזה שאינו מתחום הקולינריה אך בוודאי חובב אוכל. בין האורחים שכבר היו הם אפרת גוש וארקדי דוכין.

דוכין הרגיש והמרטיט הציב קלידיו במרכז המסעדה ושר את שיריו, וכמובן גם שירים רבים מן הרפרטואר האלמותי של "החברים של נטאשה". קול שירת הסועדים גבר על קרקוש הסירים.

צילום: משה בן שמחון

במהלך הערב היצירתי והמרגש הוגשו מנות ספיישל עונתיות נפלאות לצד התפריט הקבוע והמצוין. כהן מבטיח שמסורת שלישי זוגי ממשיכה ולנו לא נותר אלא לחכות ולצפות.

בין המנות:  שפונדרה טלה, גירוס על צזיקי. 55 ש'; קרפצ'יו דג ים, לימון, זרעי עגבניות וצ'ילי ירוק 65 ש'; ירקות צלויים בטאבון על טחינה הר ברכה 55 ש'; ניוקי תפוחי אדמה, ירקות ירוקים, יין לבן ועגבניות צלויות 98 ש';, פילה לוקוס, רוטולו בצל חום, כרישה צלויה ורוטב חמאה לבנה 180 ש'. 

מסעדת יפו תל אביב, יגאל אלון 98 תל-אביב 03-6249249


השף אור גרינסברג משיק שיט קולינרי // צילום: יח"צ

שיט ודיג לאור הזריחה

באווירה ים תיכונית קיצית, זוכה העונה השנייה של הריאלטי "משחקי השף" אור גינסברג, משיק שיט קולינרי מקומי, בשיתוף מועדון השייט "דרך הים". 

החוויה המיוחדת כוללת יציאה לילית ב-3:00 לפנות בוקר מהמרינה בהרצליה על יאכטה מפנקת לעבר האופק. השיט כולל הדרכת דיג עם מדריך מקצועי והתנסות בדיג. 

בשעת הזריחה תוגש ארוחת בוקר הכוללת: ביצים חצי רכות עם חצילים קלויים וטחינה אריסה, לחמים טריים, גבינות וסלטים מגוונים. במקביל, בזמן זה החכות ירדו למים לניסיונות דיג.

כשייתפס הדג הגדול ויעלה מן הים לחכה, יכין ממנו השף מנות כמו סשימי בוויניגרט סויה טרטופו עם אננס, צ'ילי ועלי שיסו, עם סלט אצות איג'יקי ורוטב מנגו יוזו, סביצ'ה במיסו הדרים, קרם וואסאבי ובזיליקום ועוד.

הארוחה תלווה בבירות, יינות, וקוקטייל ערק עם לימונים ונענע.

חזרה למרינה בסביבות השעה 11:00.

שיט ההשקה יוצא כבר בסוף השבוע הקרוב בלילה שבין שישי לשבת. השיט נערך בקבוצה אינטימית של עד 8 אנשים. מחיר לאדם: 1000 ש'.

פרטים והרשמה בטלפון 053-2765864, או במייל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...