"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הודעה על פצצה בטיסת אל על
מטוסי קרב ליוו טיסה של אל על מניו יורק לישראל על גבול שוויץ צרפת • הטיסה נחתה בשלום בנתב"ג • החברה: "התרעת שווא אנונימית"
התרעה על פצצה במטוס אל על | צילום: קוקו

הודעה על פצצה בטיסת אל על

מטוסי קרב ליוו טיסה של אל על מניו יורק לישראל על גבול שוויץ צרפת • הטיסה נחתה בשלום בנתב"ג • החברה: "התרעת שווא אנונימית"

אילן גטניונצחיה יעקב
, עודכן

מטוסי קרב הוזנקו לעבר מטוס חברת אל-על בעקבות התרעת שווא על פצצה. חיל האוויר השווייצרי דיווח היום (שלישי) כי מטוסי קרב מסוג F18 ליוו טיסת אל-על מניו יורק לתל אביב על הגבול בין צרפת לשווייץ בגלל איום על פצצה. גם מטוסי קרב אוסטרים הצטרפו לליווי המטוס הישראלי. לאחר בדיקה הוא המשיך בטיסה ונחת בשלום בנתב"ג.

מפרטי המקרה עולה כי ברשויות התעופה האמריקאיות התקבלה ידיעה אנונימית על פצצה במטבחון המטוס. הגורמים האמריקאים עדכנו את הרשויות בשוויץ, שעה שהמטוס נכנס למתחם האווירי שלה, ואלו הזעיקו מטוסי קרב ללוות את המטוס.

בבדיקה התברר כי המטוס "נקי" והוא המשיך במסלולו כמתוכנן ונחת בנמל התעופה בן גוריון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...