"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חזק יותר, מהר יותר ודק יותר
ב-2012 לא נראה חידושים מסעירים אלא בעיקר שיפורים של הקיימים • ובאופנה? כולם בציפיה ל"אמריקן איגל"
אמריקן איגל. המותג האמריקני הידוע מגיע לישראל

חזק יותר, מהר יותר ודק יותר

ב-2012 לא נראה חידושים מסעירים אלא בעיקר שיפורים של הקיימים • ובאופנה? כולם בציפיה ל"אמריקן איגל"

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן

שנת 2012 הגיעה ועימה החידושים הטכנולוגיים התורניים. מבחינה צרכנית, צפויות לא מעט השקות של מוצרים חדשים. את חלק מהחידושים נאמץ בברכה והם יהפכו לחלק מחיי השיגרה שלנו. חידוש משמעותי נוסף צפוי להתרחש בתחום האופנה, עם כניסתו לשוק של אחד המותגים האמריקניים המובילים - אמריקן איגל.

לדברי ערן תור, מנכ"ל איי דיגיטל, כניסתו של האייפד שינתה את צריכת המדיה ב-2011. "גופים רבים עורכים התאמה לתוכן וזו מגמה שגדלה והולכת. אנחנו מאמינים שיהיו ניסיונות לחיקויים מצד חברות שישיקו טאבלטים אחרים, אבל האייפד ימשיך לשלוט. כמו כן, עולם האייפד יתפתח והמכשירים יהיו מהירים יותר, דקים יותר ויאפשרו אחסון רב יותר". לדבריו, השנה נבחין בחיבור בין הסמארטפונים לבית. לדוגמה, את התוכן שנמצא על האייפד נראה בטלוויזיה.

לדברי ג'ודי קורן, מנהלת שיווק בפיליפס ישראל, אחד החידושים שיפקדו אותנו בשנת 2012 הוא מוצרים טכנולוגיים "חכמים" הממלאים כמה פונקציות במכשיר אחד.

חברת פנסוניק תשיק במהלך 2012 מצלמת סטילס קומפקטית עם ממשק אלחוטי מובנה (WiFi). יכולת זאת מאפשרת למשתמש להעביר נתונים או קבצים מהמצלמה למחשב או למכשיר תומך אחר ללא צורך בכבל. מחירה של המצלמה צפוי להיות 1,600 שקלים. בתחילת השנה ישווק מקרן מיני לד של בנקיו דגם GP2, והפעם עם תחנת עגינה לאייפון, כלומר אפשר להקרין ישירות מהאייפון.

HP משיקה מחשב אולטרה נייד ראשון עם סוללה לעבודה ממושכת במיוחד. המחשב החזק הוא בעובי של 18 מ"מ בלבד ובמשקל של 1.49 ק"ג ומחירו המשוער כ-5,000 שקלים.

גם טושיבה תשיק בעוד כעשרה ימים מחשב דק במיוחד. המחשב - Port g Z830 הוא בעל עובי של 15.9 מ"מ בלבד ומשקל התחלתי של 1.12 ק"ג בהתאם לתצורה ומחירו כ-6,000 שקלים.

בתחום המוסיקה יוכלו השנה גם בעלי סמארטפונים עם מערכת אנדרואיד ליהנות מתחנות עגינה עם רמקול איכותי. כיום מוצעות תחנות עגינה לאייפונים בלבד וחברת פיליפס צפויה להשיק בישראל תחנת עגינה גם למכשירים המתחרים.

תחום האופנה

גאפ , H&M ו-forever 21 כבר כאן והשנה צפוי להצטרף אליהם גם המותג האמריקני המצליח אמריקן איגל, שיגיע לישראל בתחילת פברואר 2012 לקניון רמת אביב. אמריקן איגל, כמו forever 21, פונה לצעירים ולצעירות בטווח הגילים 25-15. הקולקציה של אמריקן איגל כוללת ג'ינסים, טי שירט מודפסות, סווטצ'רים, קפוצ'ונים ופרטי קז'ואל נוספים לקהל המטרה.

בתחום ההלבשה התחתונה יושק השנה ברשת H&M הליין של דיוויד בקהאם, אשר עוצב עם שחקן הכדורגל הפאשניסט. השקת הפריטים הראשונים בחנויות הרשת תחל ב-2 בפברואר 2012 ואילך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...