"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האם הסניפה קוקאין – התינוקת נפגעה קשה
זוג סלבס מקומיים מאריזונה הסניפו קוקאין עם חברים בביתם • למחרת האם הניקה את בתה, שהחלה "לגלגל עיניים" וסבלה מאפאתיות • כשהגיעו לבית החולים, סרבו ההורים לאפשר לצוות הרפואי לקחת מהתינוקת דגימת דם
הזוג ליסיאיוס ובתם // צילום: פייסבוק // הזוג ליסיאיוס ובתם // צילום: פייסבוק

האם הסניפה קוקאין – התינוקת נפגעה קשה

זוג סלבס מקומיים מאריזונה הסניפו קוקאין עם חברים בביתם • למחרת האם הניקה את בתה, שהחלה "לגלגל עיניים" וסבלה מאפאתיות • כשהגיעו לבית החולים, סרבו ההורים לאפשר לצוות הרפואי לקחת מהתינוקת דגימת דם

מערכת היום
, עודכן

סום וקריסטין ליסיאיוס, הזוג הנוצץ של אריזונה, ארה"ב, עומדים בפני אישום חמור אחרי שקוקאין נמצא בדמה של בתם בת הארבעה חודשים. סום (42) וקריסטין (26), מואשמים בשלושה סעיפי אישום חמורים בטענה שקריסטין העבירה, דרך חלב האם שלה, קוקאין לבתה.

קריסטין, שהתמודדה ב-2013 לתואר מיס אריזונה, ועבדה ככתבת בערוץ KGUN-TV במשך שנתיים, הסניפה לכאורה קוקאין לפני שהניקה את בתה. התינוקת, הובהלה לבית החולים אורו וואלי בחודש שעבר, כשהיא אינה מגיבה לסביבתה. ההורים טענו כי בתם נהייתה "אפאתית", כשעיניה מתגלגלות לאחור.

הזוג הנוצץ סרב בתחילה לאפשר לצוות בית החולים לדגום בדיקת דם מגופה של התינוקת, אך הסכימו להעביר אותה לבית חולים אחר. התינוקת הועברה לבית חולים לילדים, אך גם שם סירבו ההורים לאפשר לצוות בית החולים לבצע בדיקת רעלים בדמה. בסופו של דבר, התערבו הרשויות בטיפול בתינוקת, אז נמצא הסם בדמה.

עפ"י "אריזונה דיילי סטאר", אחד החוקרים דיווח: "למרות שידעה שבגופה עדיין מצוי קוקאין, המשיכה האם להניק את בתה בבית החולים". האם הצעירה תחילה הכחישה כי השתמשה בקוקאין, ואמרה כי אינה יודעת איך התינוקת שלה נחשפה לסם.

התמודדה על תואר "מיס אריזונה" ב-2013.קריסטין ליסיאיוס// צילום: טוויטר

האב הודה כשהבין שאשתו נשברה

בסופו של דבר הודתה האם כי אכן צרכה קוקאין עם בעלה וחברים שהתארחו בביתם ב-14 במאי - יום לפני שהתינוקת הובהלה לבית החולים. "לא חשבתי שהבת שלי תיפגע מחלב האם שלי, 12 שעות אחרי שהסנפתי קוקאין", אמרה קריסטין. גם החברים שהתארחו אצלם הודו כי ההורים צרכו קוקאין.

אחד החברים, תומאס שמו, סיפר כי הסניף עם האב "מספר שורות" במקלחת. בדיקת דם שנלקחה מהאם הראתהבבירורכי היא צרכה קוקאין. בעלה, סום, כתב פלילים לשעבר, הכחיש גם הוא בהתחלה כי צרך קוקאין, אך כשהבין שאשתו הודתה, לא היתה לו ברירה.

"הם הורים טובים, המקרה לא משקף את מי שהם". סום ובתו // צילום: פייסבוק

האב טען כי הוא מסניף "כמה שורות פעם בחודש וחצי", וזוהי הייתה הפעם הראשונה בה הסניף קוקאין עם אשתו מאז ילדה את בתם. שוטרים שהגיעו לביתם של בני הזוג יום לאחר שאושפזה התינוקת, מצאו 1.6 גרם של קוקאין בסלון, ושקיות קוקאין נוספות בחדרים אחרים שהגיעו למשקל כולל של 21 גרם.

"לא השתמשנו בקוקאין מאז בלתי נולדה" // צילום: פייסבוק

פרקליטיהם של בני זוג אומרים כי "ההורים מאוד מתוסכלים ומצטערים על שקרה, והם בהחלט למדו את הלקח שלהם". עוד הוסיפו באי כוחם של הזוג ליסיאיוס כי "המקרה אינו משקף את מי שהם באמת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...