"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סופו של מוסד: סטקיית "מי ומי" נסגרת אחרי 49 שנים
"בעקבות עבודות הרכבת אין גישה נוחה למקום, אנשים מתקשים להגיע ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להיכנס לחובות"
מסעדת "מי ומי". הסוף // צילום: גדעון מרקוביץ' // מסעדת "מי ומי". הסוף

סופו של מוסד: סטקיית "מי ומי" נסגרת אחרי 49 שנים

"בעקבות עבודות הרכבת אין גישה נוחה למקום, אנשים מתקשים להגיע ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להיכנס לחובות"

דניאל רוט-אבנרי
, עודכן

בדרך מנחם בגין 35 בתל אביב היה אתמול עצוב. הסטקייה המיתולוגית "מי ומי" רשמה את יום העבודה האחרון שלה, אחרי 49 שנים. ככה זה כשהמקום יושב על ציר מרכזי שבו מתבצעות בימים אלה עבודות הרכבת הקלה.

"בעקבות עבודות הרכבת אין גישה נוחה למקום, אנשים מתקשים להגיע ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להיכנס לחובות", הסבירה הבעלים שולמית פורמן ל"ישראל היום". "ההגעה בעבור הלקוחות הפכה לפרשה של ממש - ריבים עם פקחים כי אין איפה לחנות ויש סכנה ממשית לצאת מהמקום עצמו מבלי שאופניים ייתקעו באנשים ביציאה. לא אסכן את הלקוחות".

בדרך כלל צוות המקום רגיל לסגור את המקום בשבתות לקראת חצות, אבל אתמול בשעה שבע כבר אזל האוכל. מאות לקוחות נאמנים פקדו במהלך היום את הסטקייה והשאירו את המכוניות על המדרכות, באופן חד־פעמי. "דורות של משפחות הגיעו היום לאכול את החומוס שלנו", סיפר בעצב אלכס סורי, שממלצר במקום 41 שנים, "היה אפילו לקוח ששמע שהמקום נסגר והגיע במיוחד מארה"ב כדי לאכול פה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...