תם שי // צילום: דו"צ // תם שי // צילום: דו"צ

מצטיינת מערך המילואים - מורה שאיתרה נעדרים בנפאל

45 מצטיינים זכו היום לקבל תעודת הצטיינות על שירות המילואים שלהם • ביניהם: מורה לאזרחות בת 32 • "אתרה בנפאל ישראלים מנותקי קשר"

בין 45 המצטיינים של מערך המילואים, תתייצב היום תם שי, מורה לאזרחות בת 32 מתל אביב. תם משרתת ביחידת החילוץ הארצית, ואת תעודת ההצטיינות תקבל מהרמטכ"ל רא"ל גדי איזנקוט על פועלה בשנה שעברה במשלחת החילוץ שנשלחה לנפאל לאחר רעידת האדמה הקשה שפקדה את המדינה. 

כאשר הגיעה לנפאל הבינה תם כי 180 ישראלים הם מנותקי קשר. כדי לפתור את הבעיה היא הקימה חמ"ל ובתוך 24 שעות איתרה את כל הישראלים מנותקי הקשר. בד בבד, הצוותים הישראליים יצאו לחיפושים אחר אור אסרף, התרמילאי מלהבים שנמצא לבסוף ללא רוח חיים.

תם, אגב, לא מבינה על מה המהומה. "עדיין לא ברור לי על מה ההצטיינות. כולנו ראויים לתעודת ההוקרה הזו. זו היתה עבודת צוות", היא מצטנעת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...