"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרגש: האמא ביקשה - ומאות הגיעו להלוויה של הבת

זרים שקראו את הפוסט המרגש שהעלתה אמא של עדן בת ה־17 בפייסבוק, נענו לקריאתה המצמררת שלא להשאירה לבד בדרכה האחרונה

, עודכן
0
עדן ספקטור ז"ל // עדן ספקטור ז"ל ,
עדן ספקטור ז"ל // עדן ספקטור ז"ל

ללורה ספקטור, אמא של עדן בת ה־17 מפתח תקווה שנפטרה לאחר שחלתה בלוקמיה, התפוגג החשש הגדול: שרבים ילוו את בתה האהובה למנוחת עולמים.

אתמול, בשרב הכבד, היא נטמנה כשרבים סביב בני משפחתה, חברים ומוקיריה - הם זרים שקראו את הפוסט המרגש שהעלתה אמה בפייסבוק ובו קריאה מצמררת שלא להשאירה לבד בדרכה האחרונה.

גם משאלתה האחרונה של עדן ז"ל התגשמה. לבקשתה, עשרות רבים של בלונים בצבעי סגול־לבן הופרחו אל על. בני המשפחה מסרו בתום ההלוויה כי "זה מרגש אותנו לראות את כל האנשים הטובים שקראו ובאו. זה מחמם את הלב ומאוד מנחם אותנו".

עדן ספקטור בת ה־17 נפטרה מלוקמיה. יש לה משפחה קטנה ואמה חששה שלא יגיעו אנשים להלוויה, אך למרות השרב הכבד באו מאות ללוותה בדרכה האחרונה בבית העלמין סגולה שבפתח תקווה, וזאת לאחר כארבעה חודשים של התמודדות קשה עם המחלה שהביאה אותה לאשפוזים תכופים בבית החולים שניידר לרפואת ילדים שבעיר. ביום שישי בערב היא נפטרה ואתמול, כאמור, התקיימה הלווייתה.

ראש עיריית פתח תקווה, איציק ברוורמן שנכח בהלוויה מסר כי הוא גאה מאוד בתושבי העיר כמו גם עובדי העירייה שהתייצבו ובאו בהמוניהם להלוויה. "זה מין עצב שמתובל בהרבה גאווה", אמר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר