"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סוף קלאסיקו
ניצחון של ברצלונה על גראנדה הערב, במחזור הסיום, יבטיח לה את אליפות ספרד • ריאל מדריד תתפלל למעידת המוליכה
האם שחקני ברצלונה יחגגו אליפות הערב? // GettyImages // האם שחקני ברצלונה יחגגו אליפות הערב?

סוף קלאסיקו

ניצחון של ברצלונה על גראנדה הערב, במחזור הסיום, יבטיח לה את אליפות ספרד • ריאל מדריד תתפלל למעידת המוליכה

סאל אמרגי
, עודכן

אין עוד משחק לתקן - מחר יתקיים המחזור האחרון בליגה הספרדית, ובסופו עומדות שתי אפשרויות: ברצלונה תזכה באליפות בשיניים, אחרי שהיתה בטוחה כבר בפברואר שהיא אצלה בכיס, או שריאל מדריד תשלים מהפך אדיר, תוך מחיקת מינוס של 12 נקודות מבארסה, בדרך לאליפות מדהימה ומהמתוקות בהיסטוריה.

גורלה של ברצלונה ברגליה. היא תתארח אצל גרנאדה, ואם לאו מסי וחבריו יעשו את העבודה וינצחו, תהלוכת ניצחון שמחה תיערך באותו הלילה ברחובות ברצלונה. ממול, עם הראש בגמר ליגת האלופות, ריאל מדריד, שתפגוש את לה קורוניה, מתפללת להפתעת המאה - איבוד נקודות של בארסה בלוס קרמנס. אף שברצלונה פייבוריטית, ההיסטוריה של הליגה הספרדית כבר הוכיחה את עצמה כחובבת הפתעות מדהימות במחזור האחרון.

"בזכות כל השבועות שבהם היינו ראשונים והאופן שבו שיחקנו, מגיע לבארסה לזכות באליפות", אמר מאמנה לואיס אנריקה, בעוד זינדין זידאן השאיר פתח קטן לאופטימיות עבור ריאל. "הכל אפשרי. בכדורגל לעולם אינך יודע מה יקרה, אבל קודם כל אנחנו צריכים לנצח וזה לא יהיה קל", אמר הצרפתי, שלא יעניק מנוחה לאף אחד מהכוכבים, בוודאי לא לכריסטיאנו רונאלדו, שחזר לשחק בשבוע שעבר, אך עדיין מחלים מהפציעה ממנה סבל בתקופה האחרונה.

בריאל גם בונים על מוטיבציה מצד גרנאדה, שתצוץ למרות שזו כבר הבטיחה את מקומה בליגה. מה הסיבה שגרנאדה תתאמץ לנצח או להוציא תיקו מבארסה? ובכן, אף שזה לא חוקי, סביר לחשוב שגורם כלשהו יציע לשחקניה הרבה כסף כדי לא לשמש כשטיח לרגלי הקטלאנים. אם המצב היה הפוך, גורם הקשור לבארסה היה עושה אותו דבר עם שחקני לה קורוניה.

שחקן גרנאדה ואקס ברצלונה, איסק קוואנקה, הבטיח ואמר: "לא נקבל כסף כדי לנצח".

לגרנאדה שחקנים שהיו בנוער של ריאל וירצו לנצח עבור מועדון הבית שלהם. השוער חסוס פרננדס ישמח להרוס לבארסה, אבל אמר בדיפלומטיות: "אנחנו רוצים לנצח בשבילנו ולא כי ברצוננו להרוס את האליפות למישהו". ואם כבר כסף ומוטיבציה לנצח, שחקני בארסה יקבלו סכום של 18 מיליון יורו אם יזכו באליפות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...