אם אתם רעבים, אבל חושבים מה מתחשק לכם לאכול על פי מידת הפוטוגניות של המנה, אם לא אכפת לכם שהמנה שהזמנתם במסעדה תתקרר בזמן שאתם מנסים להשיג פריים מנצח, אם בני המשפחה שלכם יודעים לא להעיז לקרב את המזלג לצלחת לפני שתיעדתם את השולחן אז – קודם כל, כדאי שתעשו משהו בקשר לזה... אבל חשוב מכך – תדעו שאתם ממש לא לבד.
קחו לעצמכם רגע לארגן משהו טעים לאכול ואז הישענו לאחור בנחת - הטור הבא מוקדש לכם.
izyhossack
איזי הוסק, לונדונית בת 20, הספיקה כבר לפרסם ספר בישול ראשון, עוד לפני שמלאו לה 18.
ומתפעלת במרץ חשבון אינסטגרם אחריו המונה קרוב ל-200 אלף עוקבים. כמו גם בבלוג ובספר, הפיד של איזי מלא במתכונים בריאים וטעימים, לצד קלאסיקות מעולם הבישול והאפייה, והכל ארוז בעטיפה של צילומים נפלאים ומלאי אווירה. בראש רשימת המרכיבים האהובים עליה ביותר – שוקולד מריר, אגוזי פקאן וסירופ מייפל.
omermiller
עומר מילר, השף של "חדר אוכל" ו"שולחן" התל אביבות, הוא אחד השפים הפעילים ביותר באינסטגרם. כמה פעיל? רק ביממה האחרונה הוא העלה קרוב לעשרים תמונות חדשות, ואת אישתו הוא הכיר באינסטגרם! ככה פעיל.
62 אלף העוקבים שלו מקבלים עדכונים שוטפים מהמתרחש במסעדות שלו, מהטיולים שלו ללונדון ולניו יורק, הצצות לזוגיות הפוטוגנית שלו עם שירן כדר-מילר (אושיית אינסטגרם גם היא) ולמערכת היחסים עם בוריס החתול השחרחר. מילר מספק הצצה די אותנטית לחייו של גרגרן תל אביבי מדופלם, שבמקרה הוא גם שף. לזכותו יאמר, שהוא גם מפרגן לעוקביו מתכונים מפורטים לעיתים קרובות .
desserted_in_paris
כשטל שפיגל עבר לפני כשנה וחצי לפריז, הוא כנראה לא דמיין שחשבון האינסטגרם שלו' שנולד לגמרי במקרה, יצבור בכזו מהירות יותר מ-50 אלף עוקבים' ויפורסם בכלי תקשורת רבים ושונים ברחבי העולם.
אז מה בדיוק קורה אצלו בפיד? קינוחים מהממים ונעליים מעוצבות – שתיים מהאהבות שלו, שיחד עם יצירתיות בלתי נגמרת וחוש אסתטי משובח יוצרים כל יום תמונה חדשה שעושה חשק לצלול לתוכה.
שפיגל, בוגר שנקר שבכלל רצה להיות מעצב גרפי, הוא שף פטיסייר ועובד בימים אלו בג'רארד מולו, פטיסרי ותיק באזור Saint Germain בלב פריז.
buzzfeedfood
2 מיליון עוקבים, כנראה לא טועים. בעשר השנים מאז שנולד buzzfeed ,הפך האתר האמריקני עם אינספור סרטוני החתלתולים ושאלוני ה-"איזו דמות מבברלי הילס אתה?", למגזין האונליין המדובר ביותר באמריקה, אם לא בכל העולם. התכנים של באזפיד בשנים האחרונות, מלמדים את עולם העיתונות והמדיה הדיגיטלית, שיעור או שניים באינטרנט ובוויראליות. ומה קורה אצלם בחשבון האינסטגרם שמוקדש כולו לאוכל? הכל, הרבה, ובגדול. אמריקה.
razi_barvazi
רז רהב, רק בן 24, ועם קרוב ל-10,000 עוקבים באינסטגרם, הוא אחד מהשמות החמים בזירה הקולינרית המקומית והוא השף העומד מאחורי מסעדת OCD החדשה במתחם נגה ביפו.
רק לפני כtrcg שנים, התקבל לעבודה במסעדת "פופינה" התל אביבית, ללא השכלה פורמלית בעולם הקולינריה והיום הוא נחשב אחד הצעירים האמיצים ומבטיחים בתחום.
guygamzo
הפיד המגרה הבא שייך לשף גיא גמזו, שפתח לפני שלוש שנים, בהשקעה של שלושה מיליון שקלים את Aria מסעדה אירופית וקוקטייל בר, במבנה לשימור בת"א.
לגמזו יותר מ-12 אלף עוקבים, שמקבלים עדכונים יומיומיים מחייו של השף, בדמות פריימים צבעוניים ומעוררי תיאבון של מנות יפייפיות. תתקשו לא לרצות לנגוס במסך.
jamieoliver
ג'יימי אוליבר, השף הבריטי עם המבטא הסקסי והחיוך שובה הלב, הפך בשנים האחרון לנושא הדגל וסמל המאבק בענקי המזון התעשייתי ושם לעצמו למטרה, להציל את העולם ממגיפת ההשמנה. מאז "השף העירום", הפך אוליבר תוך זמן לא רב, לאימפריית מזון שמגלגלת מיליונים בשנה מתכניות טלוויזיה, מכירות ספרים, מסעדות מצליחות ועוד, והוא מדורג בראש רשימת השפים העשירים בעולם. עם יותר מארבעה מיליון עוקבים, הפיד של אוליבר מרגיש לפעמים כמו אלבום תמונות משפחתי ומספק לא רק צילומי אוכל נפלאים, אלא גם לינקים ישירים למתכונים ולסרטוני הכנתם. מה עוד אפשר לבקש? (משלוחים. ביקשתי. אין).
נפתח לכם התיאבון? עוד המון פינוקים ומתכונים - עכשיו במדור האוכל!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו