טילטיל | צילום: כפיר זיו

האם טילטיל בדרך למיליון?

לירון אורפלי לא חלם להפוך להצלחה מסחררת בעקבות "הישרדות" • בראיון ל"שישבת" הוא מדבר על הפרסום ועל הברית עם רוסלנה

השורד האחרון של "הישרדות" ייבחר רק בתחילת חודש מארס בגמר שייערך בהיכל מנורה־מבטחים, אבל במבחן אהדת הקהל של הצופים בבית אפשר להכריז שיש כבר מנצח. לירון אורפלי, המכונה טילטיל, הגיע לתוכנית על תקן האנדרדוג, אך בסופו של דבר הצליח להגיע לגמר, להפוך לכוכב ילדים, לככב בשלטים על נתיבי איילון ולהפוך לחבר הכי טוב של רוסלנה רודינה. 

"בחלומות שלי לא האמנתי שאני אהיה יום אחד על האיילון ליד בר רפאלי", הוא אומר, "היום כשאני נוסע אני לא יכול לפתוח את החלון ברכב".

אחד השורדים טען שהיית שפוט של רוסלנה.

"אני לא קורא לזה שפוט, אני קורה לזה חברות. מי שאומר דבר כזה הוא קנאי. מה זה שפוט? אמרה לי, בוא נצביע ככה וככה, אז זרמתי איתה. אתה יודע מה, זה שידעתי להתחבר לרוסלנה - שאפו לי". 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...