"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"השכל נמצא רק בין ראשון להרצליה?"
שר האוצר משה כחלון תקף בחריפות את מנהל רשות החברות הממשלתיות אורי יוגב • "צריך לתת לאנשים נוספים צ'אנס" • הדברים נאמרו על רקע מאבקו של יוגב, להפסיק מינוי מקורבים של שרי הממשלה לתפקיד דירקטורים
נלחם בשחיתות. אורי יוגב // צילום: ליאור מזרחי // נלחם בשחיתות. אורי יוגב

"השכל נמצא רק בין ראשון להרצליה?"

שר האוצר משה כחלון תקף בחריפות את מנהל רשות החברות הממשלתיות אורי יוגב • "צריך לתת לאנשים נוספים צ'אנס" • הדברים נאמרו על רקע מאבקו של יוגב, להפסיק מינוי מקורבים של שרי הממשלה לתפקיד דירקטורים

זאב קליין
, עודכן

קרב הטיטאנים ממשיך.שר האוצר משה כחלון יצא בהתקפה חריפה על מנהל רשות החברות הממשלתיות, אורי יוגב. "יש כשל חמור ברשות החברות הממשלתיות, משהו שם לא מתפקד. יש בעיה, והדברים נבדקים כרגע באוצר", אמר השר בתדרוך כתבים כלכליים בירושלים.

עוד הוא הוסיף כי "אנשים מראשון לציון דרומה ומהרצליה צפונה לא קיבלו צ׳אנס להיכנס לנבחרת הדירקטורים (של יוגב). באמת, השכל נמצא רק בין ראשון להרצליה? נבחרת הדירקטורים קשישה מדי - הגיל הממוצע של הדירקטורים 55, החציון 59. מה רע ב-45? צריך לתת לאנשים נוספים להיכנס לנבחרת הדירקטורים. אני רוצה לראות צעירים בנבחרת".

בין אורי יוגב לשרי הממשלה מתנהל מאבק מתמשך בעקבות תוכניתו להילחם בשחיתות ולמנות דירקטורים בחברות ממשלתיות רק מתוך מאגר של אנשי מקצוע, בעוד שרי הממשלה מתעקשים להמשיך למנות את הדירקטורים מתוך מקורביהם, כפי שנהוג היה עד עתה.

"האינטרס הציבורי מחייב למנות אנשים שזה מקצועם והם נטולים השפעות פוליטיות", אמר יוגב לאחרונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...