במכבי תא כבר יכולים להתכונן לשלב הבא. הניצחון אתמול (ד') בחוץ מול ניז׳ני נובגורוד סידר לה פתיחה של 0:2 בשלב הבתים השני של היורוקאפ. הצהובים לא הציגו יכולת טובה, אך אפשר להתנחם בכך שסבלה מהרכב חסר ללא יוגב אוחיון הפצוע וגל מקל שעדיין לא מורשה לשחק, מה שהביא ליכולת זו.
המאמן ז'אן טבק התייחס למשחק: ״ניצחון מאוד חשוב, ואסור לשכוח שעשינו את זה בהרכב מאוד חסר. אני מאוד שמח. יש לי הרבה כבוד לניז׳ני ולמאמן שלה, זו קבוצת התקפה נהדרת וביתית מאוד. אני זוכר שגם בעונה שעברה כשהגעתי לכאן עם ריאל מדריד בקושי ניצחנו".
המאמן הצהוב המשיך ודיבר על מה שהביא יכולת החלשה: "לכל אורך המשחק היתה לנו בעיה בריבאונד כי הם שיחקו עם הרכבים גבוהים שהיקשו עלינו. היו כמה מקרים שיכולנו לברוח ולגמור את המשחק ולא עשינו את זה, ונצטרך ללמוד מכך". לאחר מכן עבר להתייחס לשחקנים הפצועים: "אנחנו ברוטציה קצרה כרגע ובכל זאת עמדנו במשימה. זהו בהחלט ניצחון משמעותי ששם אותנו בעמדה טובה בבית״.
טיילר רוצ׳סטי שפגש את הקבוצה שממנה הגיע למכבי תל אביב התייחס ליריבה: ״אני מכיר היטב את ניז׳ני וזה מקום שמאוד קשה לנצח בו, לכן ההישג שלנו מצוין. המאמנים הכינו תוכנית משחק מצוינת עבורנו והוצאנו אותה בצורה לא רעה לפועל. הם כל הזמן שינו הגנות והיקשו עלינו, גם בריבאונד, אבל הראינו בסיום אופי ונחישות ויצאנו עם הניצחון החשוב״.
רוצ'סטי על המשחק: "המאמנים הכינו תוכנית משחק מצוינת עבורנו" // צילום: אודי ציטיאט
הפורווארד טרבור אמבקווה התייחס גם הוא לסגל החסר כאשמר: "היו לנו מעט שחקנים, גם בגלל פציעות וגם בגלל בעיית עבירות, אבל כל מי שעלה על המגרש שיחק עם כל הלב. נתתי את המקסימום מתחת לסלים, ולא היה קל מול סוללת הגבוהים שלהם, אבל אני שמח שהחזקנו מעמד וניצחנו בצדק".
עוד הוסיף על התנאים הקשים ברוסיה: "מאוד לא פשוט לשחק כאן וכיף לחזור לחום של תל אביב עם ניצחון דרמטי. זה בהחלט שם אותנו במצב טוב בבית, אבל עברו רק שני מחזורים ואנחנו צריכים להמשיך בכל הכוח ולהשתפר. בקרוב כשיצטרפו יוגב וגל לקו האחורי אני בטוח שניראה טוב יותר".

