"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המשטרה: חוקרים בפרשת זדורוב מוכפשים ומאוימים
הרשת מוצפת בביקורות ובהכפשות כלפי אנשי המשטרה שחקרו את רומן זדורוב ועכשיו המשטרה מזהירה: המכפישים יובאו לחקירה • "אנו עדים לתקיפות אישיות כנגד קציני משטרה שנטלו חלק בחקירת הרצח, חלקם כוללים קריאה לאלימות"
זדורוב. הורשע שוב, אבל הפרשה רק ממשיכה // צילום: אורי לנץ // זדורוב. הורשע שוב, אבל הפרשה רק ממשיכה

המשטרה: חוקרים בפרשת זדורוב מוכפשים ומאוימים

הרשת מוצפת בביקורות ובהכפשות כלפי אנשי המשטרה שחקרו את רומן זדורוב ועכשיו המשטרה מזהירה: המכפישים יובאו לחקירה • "אנו עדים לתקיפות אישיות כנגד קציני משטרה שנטלו חלק בחקירת הרצח, חלקם כוללים קריאה לאלימות"

, עודכן

"תם ולא נשלם", כך אמר פרקליטו שלרומן זדורובלאחר הכרעת בית המשפט העליון בשבוע שעבר בעניינו של מי שהורשע ברצח תאיר ראדה לפני כתשע שנים. גם ברשתות החברתיות לא נשלמה הפרשה, והרוחות ממשיכות לסעור סביב פסק הדין, שגולשים רבים אינם מסכימים איתו.

כמה גולשים אינם מסתפקים בשטיחת טענותיהם כלפי בית המשפט ופסק הדין, ומכפישים קציני משטרה שהיו מעורבים בחקירת הרצח. "בימים האחרונים אנו עדים לפרסומים ברשת האינטרנט ובהם תקיפה אישית כלפי קציני משטרה שנטלו חלק בחקירת רצח תאיר ראדה ז״ל במסגרת תפקידם", נמסר מהמשטרה, "הפרסומים כוללים הכפשה אישית חסרת רסן תוך שימוש במילות גנאי חריפות וחלקם אף כוללים איומים וקריאה לנהוג באלימות כלפי קצין זה או אחר".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

צילום: בני פלבן, רוני כנפו

מהמשטרה נמסר כי המכפישים, שחלקם פועלים תחת זהות בדויה, יאותרו ויובאו לחקירה, בין אם קיים בפרסומיהם חשד לעבירות פליליות כגון הוצאת לשון הרע, ובין אם לאו. "למותר לציין כי מחלוקת או ביקורת על התנהלות גוף אכיפה ועל הכרעה שיפוטית, תהא אשר תהא, היא לגיטימית ככל שהיא מושמעת באופן ענייני וראוי אך בשום אופן אין מקום להטלת רפש אישית כלפי בעלי תפקידים שביצעו מלאכתם מתוך שליחות מקצועית", נמסר בהודעה.

"טענות הזויות"

גורם משפטי המעורה היטב בפרשת רצח תאיר ראדה התייחס להכפשות ברשתות החבריות ואמר כי "מדובר בטענות הזויות, משוללות כל יסוד, המטעות את הציבור לחשוב שזדורוב אינו הרוצח, בניגוד למה שקבעו שני בתי משפט בישראל על סמך החקירה המשטרתית, העדויות, הממצאים והראיות שנאספו בתיק".

פחות משבוע אחרי שנדחה ערעורו על הרשעתו, מחליף רומן זדורוב את צוות ההגנה. סניגוריו החדשים של זדורוב, עו"ד ירום הלוי ומשה שרמן, פנו אתמול לפרקליטות המדינה וביקשו את תגובתם לבקשה שהם מתכוונים להגיש לבית המשפט העליון: לאפשר להם פרק זמן של חודשיים כדי להגיש בקשה מנומקת לקיום דיון נוסף בהרכב מורחב של שופטים בערעור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...