"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איך להוציא כסף מאתר פורנו – ולהישאר לבוש
ענקית הבידור למבוגרים "Pornhub" העניקה 25 אלף דולר לגולשת שהכי ריגשה אותה • הגולשת עצמה נשארה לבושה, ולא היה בוידיאו ששלחה שום דבר מיני
ההודעה על התחרות שפורסמה בספטמבר // צילום: טוויטר // ההודעה על התחרות שפורסמה בספטמבר

איך להוציא כסף מאתר פורנו – ולהישאר לבוש

ענקית הבידור למבוגרים "Pornhub" העניקה 25 אלף דולר לגולשת שהכי ריגשה אותה • הגולשת עצמה נשארה לבושה, ולא היה בוידיאו ששלחה שום דבר מיני

מערכת היום
, עודכן

סטודנטים בכל העולם מחזרים אחר קרנות וארגונים פילנתרופים שונים כדי לקבל סיוע כלכלי ולנשום קצת בין מטלת סמסטר למשמרת בבית הקפה בו הם עובדים. אבל מעטים יודעים על מלגות שמחלקים אתרי פורנו. אבל יש כזאת, ויש גם זוכה: ענקית הבידור למבוגרים "פורנהאב", אחד מאתרי הפורנו הגדולים בעולם, העניק ביום שני האחרון למארי-אן יוריב, 48 ואמא לשניים מטקסס, מלגת לימודים בסך 25,000 דולר, כך עפ"י דיווח של אתר החדשות ניו יורק דיילי ניוז.

"Pornhub Cares", הקרן הפילנתרופית של אחד האתרים הכי נצפים בתחום בידור למבוגרים הודיעה בחודש ספטמבר האחרון כי היא מחפשת להעניק מלגת לימודים לגולש או לגולשת שהכי זקוקים לכך. לפני מספר שבועות, גילתה יוריב, אישה בעלת מוגבלויות, כי היא ניצחה בתחרות.

"הגולש שהכי מגיע לו". ההודעה ששחרר האתר בספטמבר // צילום: טוויטר
"הגולש שהכי מגיע לו". ההודעה ששחרר האתר בספטמבר // צילום: טוויטר

"הגולש שהכי מגיע לו". ההודעה ששחרר האתר בספטמבר // צילום: טוויטר

לקרן היגעו יותר מאלף קטעי וידאו שממן אתר הפורנו. מנהלי פורנהאב, שלפני שלושה חודשים הכריז לראשונה על התחרות שככל הנראה תמשיך בשנים הקרובות, קראו לגולשים להסביר להם למה דווקא להם מגיע לקבל את המלגה. לתוהים, מנהלי הקרן אמרו שלהצטלם בעירום לא יועיל, אבל בטח לא יזיק. לעומת זאת, מתמודדים שישלחו סרטונים שיכללו אקטים מיניים לא יישקלו ברצינות.

סגן נשיא החברה, קורי פרייס, אמר כי "יוריב הראתה נחישות בקטע הוידיאו וגברה על פני אלף מועמדים אחרים". פרייס הסביר מה משך אותם בבחירתם את מארי-אן: "חיפשנו אחר מישהו שמשדר שמחת חיים וחיוביות" אמר פרייס לכלי התקשורת, והוסיף "האישה הזו עברה המון, וגם כשקרו לה דברים פחות טובים, היא עמדה על רגליה ונלחמה על גורלה".

"סובלת מפוביה ממקומות פתוחים". מארי-אן // צילום: טוויטר
"סובלת מפוביה ממקומות פתוחים". מארי-אן // צילום: טוויטר

"סובלת מפוביה ממקומות פתוחים". מארי-אן // צילום: טוויטר

מארי-אן הותקפה על ידי רוצח שכיר בשנת 2011, עפ"י הדיווחים. היא מאשימה עורך דין עימו עבדה בניסיון הרצח שלה, כיוון שדיווחה עליו לממונים עליהם בגלל עסקים מפוקפקים בהם היה מעורב. אותו עורך הדין אגב התחמק מעונש אחרי שהרוצח השכיר נתפס והודה במיוחס לו. יוריב אומרת כי הטראומה שמלווה אותה מאז ניסיון ההתנקשות הפכה לאגורפוביה (פחד ממקומות פתוחים) וכעת היא חוששת לצאת מביתה.

"ניסיון ההתנקשות בחיי אירע בשנה שעברה, בין שני סמסטרים. לצערי האירוע הטראומתי הזה קטע את הפרק האקדמי בחיי" סיפרה בוידיאו שצילמה ושלחה לפורנהאב. יוריב סיימה לא מזמן שנתיים לימודים באוניברסיטת אלבאמה ומתכוננת לסיים את התואר השני שלה במדעי החברה. לאחר מכן היא מתכוונת ללמוד משפטים ולעבוד בתחום הערעורים: "הפרס הזה יסייע לי להשלים את השאיפות האקדמיות שלי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...