"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: גנב נתקע בגג במהלך שוד
גנב חסר מזל נחת לתוך גג חנות בעת שניסה לפרוץ אליה, ונאלץ להמתין כל הלילה עד לבוא השוטרים
המראה הבזארי שנגלה לעיני השוטרים // צילום: יוטיוב // המראה הבזארי שנגלה לעיני השוטרים

צפו: גנב נתקע בגג במהלך שוד

גנב חסר מזל נחת לתוך גג חנות בעת שניסה לפרוץ אליה, ונאלץ להמתין כל הלילה עד לבוא השוטרים

מערכת היום
, עודכן

הפשע לא תמיד משתלם, במיוחד אם אתה נתקע במהלך פריצה לחנות בגג ללא יכולת לזוז. גנב חסר מזל במיוחד פרץ לחנות כלבו בקרסנויארסק שברוסיה. הוא תכנן "שוד קטן" אך נפל מהגג, כשחצי מגופו נתקע מעל התקרה וחצי מתחתיה.

צילום: יוטיוב

לאחר שנואש מניסיונות לחלץ את עצמו הוא נאלץ להמתין בסבלנות משך כל הלילה הסיבירי הקר.בעקבות הפריצה מערכת האזעקה של המקום הופעלה ולשוטרים לא נותר אלא לחלצו הישר אל תא המאסר.

כוחות המשטרה המקומית סיפרו כי נדהמו לגלות זוג רגליים מבצבצות מתקרת המבנה, כמו בסצנה של סרט מצויר. עקב ניסיונות החילוץ העצמאיים של הגנב, מכנסיו הופשלו, לא דבר נעים במיוחד באזור בו המעלות נמוכות מתחת לאפס.

לאחר מספר ניסיונות מצד המשטרה, הגנב חולץ בסופו של דבר, כשהוא מקורר וחבול, והועבר לחקירה בתחנת המשטרה הקרובה שם סיפר כי פעל לבדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...