"אנחנו רוצים את הנקודות"

הפועל כפ"ס תפגוש ביום שבת את מכבי חיפה ובמועדון בטוחים שהם יכולים להשיג את הניצחון מול הקבוצה מהכרמל • רן יצחק צפוי להמשיך ולקבל את הקרדיט בחוד • בקבוצה ממשיכים לחפש חיזוק לעמדת הקשר האחורי

נעים. לא ריחם על שחקניו באימון המסכם // נעים. לא ריחם על שחקניו באימון המסכם

קבוצת הכדורגל של הפועל כפר סבא לא מורידה את קצב ההכנות לקראת משחק החוץ ביום ראשון  נגד מכבי חיפה. קבוצתו של פליקס נעים קיימה היום (ה') אימון מלא תחת גשם שוטף שלא ריחם על השחקנים. 

״נכון שמכבי חיפה נמצאת במומנטום טוב, אבל אנחנו כבר בסיבוב השני אנחנו הרבה יותר מגובשים ומתואמים ואנחנו רוצים את הנקודות״ אמר גורם במועדון.

מבחינת סגל השחקנים, מסתמן שנעים לא מתכנן שינויים משמעותיים בסגל לקראת המשחק.  החלוץ רן יצחק צפוי להמשיך לקבל את הקרדיט בחוד, יחד עם זאת, הקשר ריף מסיקה שהתעמת במהלך השבוע עם חברו לקבוצה רז כהן, יהיה ככל הנראה מושהה מהסגל. מי שצפוי לתפוס את מקומו הוא הקשר היווני של הקבוצה, יאניס פאפאדופולוס.

כאמור הקבוצה מהשרון ממשיכה לחפש חיזוק לקישור האחורי. אילן בוקרה, הצרפתי יהודי המשחק בעמדה זו לא קיבל דקות מאז שהוחתם וייתכן כי בינואר לא ימשיך במועדון.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר