"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גולדן סטייט חזרה לנצח, 103:128 על פיניקס
הווריורס לא התרגשו מרצף הניצחונות המדהים שנקטע ורשמו ניצחון 25 העונה • אוקלהומה ניצחה בפעם השישית ברציפות • סן אנטוניו גברה על וושינגטון
תומפסון. עוד משחק גדול שלו הביא לניצחון // תומפסון. עוד משחק גדול שלו הביא לניצחון

גולדן סטייט חזרה לנצח, 103:128 על פיניקס

הווריורס לא התרגשו מרצף הניצחונות המדהים שנקטע ורשמו ניצחון 25 העונה • אוקלהומה ניצחה בפעם השישית ברציפות • סן אנטוניו גברה על וושינגטון

מערכת ספורט היום
, עודכן

כל חובבי האן.בי.איי התרגשו מרצץ הניצחונות הנפלא של הגולדן סטייט ווריורס, עד שהגיעה מילווקי ונחלה להם הפסד ראשון העונה לאחר 24 ניצחונות. אך דווקא בתוך הקבוצה לא נראה שהתרגשו מקטיעת הניצחונות והיום בלילה הם חזרו לביתם והתחילו שרשרת ניצחונות חדשה. קבוצה נוספת שמחברת ניצחון לאחר ניצחון היא אוקלהומה סיטי עם שישי במספר לאחר שגברה על פורטלנד הלילה, 96:106. גם סן אנטוניו התחילה לצבור ניצחונות ולטפס במעלי הטבלה.

גולדן סטייט- פיניקס 103:128

לאחר שהפסידה בפעם הראשונה העונה למילווקי לפני כארבעה ימים, גולדן סטייט חוזרת למוכר לה, ניצחונות. הקורבן הפעם הייתה פיניקס שדווקא הקשתה על סטפון קרי וחבריו במחצית הראשונה. אך במחצית השניה הווריורס לחצו על הדוושה ושייטו לניצחון קליל. קליי תומפסון סיים כקלע המוביל של גולדן סטייט עם 43 נקודות ומשווה את שיאו האישי עם 27 נקודות ברבע השלישי. קרי הוסיף 25 משלו בדרך לעוד רצף ניצחונות. טלטוביץ' קלע 24 לסאנס שכמובן לא הספיקו לניצחון.

אוקלהומה סיטי-פורטלנד 90:106

הת'אנדרס לא ממש התחברו בתחילת העונה אך אט אט עם השתלבותו המחודשת של קווין דוראנט העניינים מתחילים לדפוק. הלילה קבוצתו של בילי דונובן רשמה ניצחון שישי רצוף על פורטלנד. למעשה המשחק הוכרע כבר לאחר שלושה רבעים כאשר אוקלהומה הובילה 67:91. ברבע האחרון פורטלנד הצליחה לדגדג במעט את יריבתה אך לא ממש הצליחה לחזור למשחק. דוראנט הוביל את קלעי הת'אנדרס עם 24 נקודות, ווסטברוק הציג ערב רגוע עם 13 נקודות בלבד. סי.ג'יי מקולאם קלע 24 למפסידים.

סן אנטוניו - וושינגטון 95:114

העניינים מתחילים להתחבר בטקסס עם ניצחון 14 ביתי העונה של סן אנטוניו. היריבה מבירת ארצות הברית לא ממש היוותה יריבה, למרות שהקשתה על קבוצתו של פופוביץ' בתחילת המשחק. במחצית השניה הספרס כבר התחילו לרוץ על המגרש ושמרו על יתרונה עד לסיום המשחק. קוואי לאונרד היה זה שהוביל את קלעי הספרס עם 27 נקודות. ג'ון וול קלע 20 נקודות ומסר 11 אסיסטים לוויזארדס.

פופוביץ'. קבוצתו נכנס לקצב טוב // צילום: איי.פי

ניו יורק-מינסוטה 102:107

משחק זה הפגיש בין שנין מהשחקנים עם העתיד המבטיח בליגה. מצד אחד קריסטפ פרוזינגיס מניו יורק ומן העבר השני קארל טאונס ממינסוטה. אך בניגוד לטאונס ששיחק כמעט לבדו לפרוזינגיס יש לצידו את כרמלו אנתוני שהיה שם לנווט את קבוצתו לניצחון עם שורה סטטיסטית נהדר של 20 נק', 15 ריבאונדים ותשעה אסיסטים. בנוסף אליו היה זה ארון אפללו שהתבלט עם 29 נקודות. טאונס לא נשאר לבדו לגמרי במערכה לאחר שהבחירה הראשונה בשנה שעברה, אנדרו וויגינס קלע 19 נקודות.

דטרויט- בוסטון 116:119

קבוצתו של בראד סטיבנס היתה רחוקה שני סלים בלבד בשביל לחזור למשחק לאחר שלשה של ירבקו שצימקה לארבע הפרש בלבד, 109:105, אך מעבר לזה הסלטיקס לא הצליחו להישאר במשחק. קונטיביאס קולדוול פופ היה הקלע המוביל של דטרויט עם 31 נקודות, ג'קסון הוסיף 23 למנצחים ודראמונד סיים עוד ערב סולידי עם 16 נקודות ו-12 ריבאונדים. אייזאה תומאס מן העבר השני רשם שיא קריירה עם 38 נקודות.

יתר התוצאות:אינדיאנה-דאלאס 81:107, שיקגו-ממפיס 85:98, אטלנטה-פילדלפיה 106:127, יוטה-ניו אורלינס 104:94, ברוקלין-מיאמי 104:98, לוס אנג'לס קליפרס- מילווקי 90:103, אורלנדו-שארלוט 98:113

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...