מיכה. צפוי לקבל קרדיט בהרכב // עמי שומן // מיכה. צפוי לקבל קרדיט בהרכב

"לא היה למאמן משהו נגדי"

קשר מכבי ת"א דור מיכה, שהצטיין מול דינמו קייב, אמור לפתוח גם הערב במשחק החוץ הקשה בדוחא מול בני סכנין • אצל המארחת: צפי ליציעים מלאים לאחר שנפתר הסכסוך עם האוהדים

בני סכנין תארח הערב את מכבי ת"א במשחק שינעל את המחזור ה־14. בהנהלת סכנין מרוצים מכך שאוהדי הקבוצה צפויים לחזור ליציעים ולעודד את הקבוצה. בשבועות האחרונים היו יציעי דוחא דלילים לאור סכסוך בין ארגון האוהדים להנהלה, אך אתמול נערכה פגישה בין יו"ר הקבוצה מוחמד אבו־יונס והמנכ"ל חאלד דוכי לבין ראשי הקהל, ובה סוכם כי הם יחזרו לעודד. 

המאמן אלי כהן יקבל בחזרה את עלי עותמאן שלא שיחק בהפסד להפועל ב"ש עקב הרחקה, והוא יפתח בהרכב במקומו של מוחמד זבידאת. בחלק הקדמי ישוב ל־11 מלך שערי הקבוצה וויאם עמאשה, שהחלים מפציעה במפשעה.

מנגד, במכבי ת"א רוצים את הניצחון כדי להגיע בראש שקט למפגש בשבוע הבא מול הפועל ב"ש בבלומפילד. דור מיכה, שקיבל קרדיט מול דינמו קייב והחזיר ביכולת גבוהה, אמר: "כמעט כל המשחקים שיהיו לנו יהיו מול קבוצות שמחכות ומסתגרות. אם נצליח להבקיע שער מוקדם זה יפתח את המשחק ויהיה לנו הרבה יותר קל".

מיכה, שצפוי להמשיך לקבל את הקרדיט בהרכב, סיפר על התקופה האחרונה שבה כמעט לא שיחק: "יצא לי לדבר עם המאמן והוא ניסה להסביר לי מה הדרישות שלו. באותו זמן הוא חשב שיש שחקנים שמגיע להם להיות בסגל לפני, לא היה למאמן משהו אישי נגדי. כנראה מאמנים חדשים פחות מתחברים אלי בהתחלה. אני שמח שהוא שינה את דעתו ולרגע לא חשבתי על עזיבה". מבחינת ההרכב, הבלם טל בן חיים יעמוד לרשותו של המאמן סלבישה יוקאנוביץ', אחרי שנעדר מול דינמו קייב, בשל עונש הרחקה, ועשוי להחליף בהגנה את איתן טיבי.

 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...