"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בנין: "לא צריך לקחת דברים אישית"
בהפועל חיפה לא אהבו את החלטות השופט דניאל בר נתן, שפסק לפנדל ובנוסף הרחיק את דור מלול • הלך הרוח באיגוד השופטים: השופט טעה בשתי החלטותיו
מלול ובר נתן // עמי שומן // מלול ובר נתן

בנין: "לא צריך לקחת דברים אישית"

בהפועל חיפה לא אהבו את החלטות השופט דניאל בר נתן, שפסק לפנדל ובנוסף הרחיק את דור מלול • הלך הרוח באיגוד השופטים: השופט טעה בשתי החלטותיו

ירון אשרליאב נחמנישי ארצי
, עודכן

בהפועל חיפה לא אהבו את התנהלותו של שופט המשחק דניאל בר נתן כשפסק לחובתם פנדל גבולי ובנוסף הרחיק את המגן דור מלול שפלט לעברו מילים מיותרות. "חשוב לי לציין שזה הכרטיס האדום הראשון שלי בקריירה", הסביר מלול והוסיף: "אני לא שחקן בעייתי. כמובן שלא הייתי צריך להגיד את זה. לא התכוונתי למשהו באופן אישי. חבל לי שהוציא אדום, אלמד מזה".

בסיום אף נכנס מלול לחדרו של השופט והתנצל בפניו.

מאמנו טל בנין עמד מאחוריו ואמר: "באנגליה, ברוסיה, באיטליה, אנשים אומרים דברים. זה לא מכוון חלילה ישירות לשופטים. צריך להפסיק לקחת בצורה אישית".

באיגוד השופטים ידונו באירועי המשחק במסגרת הוועדה המקצועית, אך באופן עקרוני הלך הרוח הוא כי בר נתן טעה בהחלטתו.

"100 שערים, הספק יפה"

קשרה של מכבי ת"א, דור מיכה, שלא נכלל בסגל במשחק נגד הפועל חיפה, מאוכזב מאוד ממעמדו ועשוי לשוחח על כך עם המאמן סלאבישה יוקאנוביץ'. מי שדווקא היה מאוד שמח אתמול הוא ערן זהבי, שכבש את השער הראשון במשחק והעלה את מאזנו ל־100 שערי ליגה, ואמר: "100 שערים זה הספק יפה וזה הזמן להמשיך ולנסות להשיג יותר. אני שמח שניצחנו וחזרנו אחרי הפגרה להציג משחק כדורגל טוב. יש לאן להשתפר, אבל טוב שאנחנו עושים זאת עם ניצחונות. קשה מאוד לשחק נגד קבוצה שמשחקת מאוד הגנתי. אני שמח שהצלחנו לפרוץ את זה".

הפועל ב"ש.בקבוצה היו מאוכזבים מתוצאת התיקו מול בני יהודה. השחקנים יצאו מחדרי ההלבשה בראשים שמוטים בידיעה שאיבדו את המקום הראשון בטבלה. דווקא המאמן, ברק בכר, לא התרגש ואמר: "יש משחקים כאלה, שיחקנו נגד קבוצה טובה שיכלה גם להביך אותנו במיוחד בחצי השני. זה מסוג המשחקים שמגיעים למצב־שניים וצריך לדעת להיות מרוכז, להבקיע ולנצח. זה מאכזב קצת, אבל אחרי חמישה ניצחונות להוציא תיקו לא צריך להוריד אותנו, אנחנו עדיין במומנטום טוב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...