"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בני ברק: תינוק נחנק למוות מגולה
פעוט כבן 11 חודשים מת לאחר שנחנק מגולה בעת משחק תמים • מד"א: "מצאנו אותו כחול וללא דופק ונשימה"
הגולה שגרמה טרגדיה גדולה בבני ברק // צילום: מד"א // הגולה שגרמה טרגדיה גדולה בבני ברק

בני ברק: תינוק נחנק למוות מגולה

פעוט כבן 11 חודשים מת לאחר שנחנק מגולה בעת משחק תמים • מד"א: "מצאנו אותו כחול וללא דופק ונשימה"

מיטל יסעור בית-אורמערכת היום
, עודכן

טרגדיה בבני ברק: תינוק כבן 11 חודשים מת לאחר שנחנק מגולה. צוותי מד"א הגיעו לקריאה ברחוב בעיר, העניקו טיפול רפואי וביצעו בו פעולות מצילות חיים, במהלכן שלפו גולה מקנה הנשימה של התינוק. הוא פונה לבית חולים תל השומר במצב קשה מאוד תוך פעולות החייאה. לבית החולים הוא הגיע ללא רוח חיים והרופאים נאלצו לקבוע את מותו.

חובש רפואת חירום במוקד מד"א יוסף כורדי סיפר: "קיבלתי קריאה על תינוק מחוסר הכרה שאינו מגיב בבית בבני ברק. הזנקתי את כונני מד"א וניידת טיפול נמרץ של מד"א, ובמקביל התחלתי מייד לתדרך את בני המשפחה בביצוע פעולות החייאה בסיסיות, תוך כדי שאני מסביר להם כיצד לחלץ גוף זר עד הגעת צוותי מד"א למקום."

פרמדיקית מד"א שני מזרחי שהגיעה לזירה סיפרה: "מצאנו תינוק כבן 11 חודשים כשהוא כחול, מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. ביצענו פעולות מצילות חיים שכללו פעולות החייאה מתקדמות, תוך שאנו מנסים לחלץ מקנה הנשימה גוף זר. לאחר דקות בודדות חילצנו גולה של משחק מקנה הנשימה, והמשכנו לפנות אותו תוך פעולות החייאה לבית החולים כשמצבו קשה מאוד."

מנתוני ארגון "בטרם" לבטיחות ילדים עולה כי בין השנים 2008-2015 דווח בתקשורת על 78 מקרי תמותה של ילדים עקב חנק. כ-41% ממקרי התמותה מחנק התרחשו בשל חנק ממזון, כאשר קבוצת הגיל הבולטת היא 0-4 (כ-82% מהמקרים).

מתוך כלל מקרי התמותה עקב חנק, כ-67% התרחשו בבית ובחצר הבית, וכ-22% התרחשו במוסדות חינוך. רוב מקרי התמותה (כ-71%) הם של בנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...