רגב: "התנצלתי בפני היועמ"ש"; בהקלטה אמרה: "איזה זבל"
האם שרת התרבות מירי רגב היתה מעורבת במינויים פוליטיים של פעילי ליכוד במשרדה?
על פי תחקיר שפורסם אמש בחדשות 10, ניהל איתן כהן, דמות בכירה במפלגה, יומן שבו ציין שמות של פעילים ותפקידים אפשריים שלהם במשרד שעליו אמונה רגב.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בכתבה צוין כי חלק מהשמות ומהמינויים כבר יצאו לפועל. עוד נשמעה שם השרה רגב תוקפת בשיחה פנימית את היועץ המשפטי לממשלה יהודה וינשטיין. "עשו פה סיבוב עלינו, החארות שם. 'וינשטיין עוצר את התערבות רגב בתרבות', הוא לא עוצר שום דבר. איזה זבל".
עוד בטרם שודרה הכתבה העלתה רגב את התייחסותה בדף הפייסבוק שלה. "זה לא סוד שתבעתי את ערוץ 10 במיליון שקלים על דברי הדיבה כנגדי ועל השקרים שהם פירסמו עלי, ושהתבררו במהרה כחסרי שחר", כתבה רגב.
לדברי רגב, מאז התביעה היא נתונה למתקפה ספציפית של הערוץ. "כולנו ברגע של כעס אומרים דברים קשים לקרובים לנו ומותר לנו. הדברים נאמרו בעידנא דרתחא, ואין באמירה זו כדי לשקף את עמדתי ואת תחושותיי כלפי היועץ, שאותו אני מעריכה, מכבדת ומוקירה. התקשרתי אליו והתנצלתי בפניו".
באשר למינויים, נמסר ממשרד התרבות כי "השרה מחויבת למינויים על פי החוק. כל מינוי עובר את אישור יועמ"ש המשרד על פי הנהלים והחוק".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו