"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אמל"ח נמצא בביתו של תושב הכפר סוואחרה
במקום נמצאו עוד אמצעי לחימה רבים • אתמול נעצר פלשתיני נוסף חשוד בהחזקת נשק
צילום: דוברות המשטרה // אמל"ח

אמל"ח נמצא בביתו של תושב הכפר סוואחרה

במקום נמצאו עוד אמצעי לחימה רבים • אתמול נעצר פלשתיני נוסף חשוד בהחזקת נשק

איציק סבן
, עודכן

בפעילות על פי מידע של מחלק המודיעין והבילוש בתחנת מעלה אדומים ובסיוע כוח מג''ב בית המושל, בוצע חיפוש אחר אמצעי לחימה בביתו של חשוד פלסטיני (בגיר) תושב הכפר סוואחרה.

האמל"ח שמצאו כוחות המשטרה במקום // צילום: דוברות המשטרה
האמל"ח שמצאו כוחות המשטרה במקום // צילום: דוברות המשטרה

האמל"ח שמצאו כוחות המשטרה במקום // צילום: דוברות המשטרה

במהלך החיפוש אותרו: רובה ציד, רימון הלם ומחסנית m-16 טעונה בתחמושת. החשוד נעצר והועבר לידי מחלק התשאול בתחנת מעלה אדומים להמשך טיפול.

אתמול, איתרו כוחות הביטחון, בעזרת כלבן מטענים ותחמושת בבית הסמוך לביהמ"ש המחוזי בעיר אב ובנו, בני מיעוטים, נעצרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...