"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אין יור פייס: הפוסט הראשון של אובאמה
נשיא ארה"ב פתח עמוד אישי ברשת החברתית • המסר הראשון: "שמרו על האקלים" • וגם - "צפו לדברים רק בשביל הכיף"
תמונת הפרופיל בעמוד הפייסבוק של הנשיא אובאמה // תמונת הפרופיל בעמוד הפייסבוק של הנשיא אובאמה

אין יור פייס: הפוסט הראשון של אובאמה

נשיא ארה"ב פתח עמוד אישי ברשת החברתית • המסר הראשון: "שמרו על האקלים" • וגם - "צפו לדברים רק בשביל הכיף"

מערכת היום
, עודכן

נשיא ארה"ב הוא אחד האנשים העסוקים בעולם, אבל בכל זאת מוזר שעד כה לא היה לברק אובאמה עמוד פייסבוק אישי משלו. ובכן, לא עוד. אתמול פתח הנשיא עמוד בשם "פרזידנט אובאמה" והזמין את הציבור ל"שיחות אמיתיות" וגם "לדברים רק בשביל הכיף".

צפו: לוחמי מג"ב עונים לחמאס

הפוסט הראשון בעמוד הנשיאותי עלה לפני רק אמש, ומוצג בו סרטון של אובאמה מתהלך בחצר הבית הלבן, מספר על החיות המצויות בה, מוסיף כי החצר הינה פארק לאומי ובנימה אישית משתף בכך שהוא רוצה לשמור עליו עבור ילדיו, "כמו שברצוני לשמור על כל הפארקים ובכלל על כל שאר ארה"ב, עבור כלל תושביה, ושרצוני לעשות זאת בכל העולם כולו עבור כל האוכלוסייה העולמית. את כל אלה, מדגיש הנשיא, "חשוב לעשות על ידי הירתמות לנושא איכות הסביבה ושינויי האקלים".

לצד הסרטון נכתב "שלום פייסבוק! סוף כל סוף פתחתי עמוד משל עצמי. אני מקווה שתחשבו על המקום הזה כעל מקום בו אנחנו יכולים לקיים שיחות אמיתיות על הנושאים החשובים ביותר שמדינתנו ניצבת בפניהם - מקום בו אתם יכולים לשמוע ישירות ממני, לשתף את המחשבות והסיפורים שלכם, ואתם יכולים לצפות גם לדברים שיהיו רק בשביל הכיף.

דף הפייסבוק של אובאמה

"אתחיל בלהזמין אתכם ללכת איתי לטיול בחצר ביתי - דבר שאני מנסה לעשות בסופו של כל יום. אני אומר זאת לעיתים תכופות, כי זה בראש מעייני: אנחנו חייבים לשמר את הכוכב הנפלא הזה שלנו עבור ילדינו ונכדינו, מה שאומר לעשות צעדים רציניים עבור שינוי האקלים אחת ולתמיד. כעת, כאשר התקדמנו משמעותית בכדי למעט את הזיהום כאן בבית, אנחנו מנהיגים את העולם לקחת יוזמה ולפעול בהתאם, אבל אנחנו חייבים לעשות יותר. בעוד מספר שבועות אני נוסע לפריז להיפגש עם מנהיגי העולם לגבי הסכם עולמי שינסה לעמוד באתגר הזה.

"אני מקווה ששתצטרפו אלי בכדי לדבר על שינויי האקלים, ושתחנכו ותלמדו את חבריכם מדוע הנושא הזה כה חשוב. בזמן בו כמעט שלושה מתוך ארבעה מבוגרים משתמשים בפייסבוק, זה מרגיש כמו המקום הנכון לעשות זאת. שתפו את מחשבותיכם ותגובותיכם, והעבירו את המסר לאנשים שאתם חושבים שצריכים להיחשף לזה. אם כולנו נהיה מאוחדים בנושא הזה, אני בטוח שנוכל לפתור את העניין ולעשות את הדבר הנכון עבור הדורות הבאים".

לפני שעברה חצי יממה מפרסומו, זכה העמוד לחצי מיליון לייקים, לסרטון שבו 2 מיליון צפיות ואילו הפוסט הראשון זכה ל-120 אלף לייקים ו-25 אלף שיתופים, והיד הנשיאותית עוד נטויה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...