"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"החלטתי שבא לי שינוי"
אחרי שלוש עונות כשופטת ב"דה וויס", שרית חדד תכהן החל מהערב (ערוץ 2, 21:00) כמורה ב"בית ספר למוסיקה" • "יש משהו מרגש בעבודה עם ילדים", היא אומרת
חדד (שנייה מימין) עם צוות "בית ספר למוסיקה" // צילום: רונן אקרמן // חדד (שנייה מימין) עם צוות "בית ספר למוסיקה"

"החלטתי שבא לי שינוי"

אחרי שלוש עונות כשופטת ב"דה וויס", שרית חדד תכהן החל מהערב (ערוץ 2, 21:00) כמורה ב"בית ספר למוסיקה" • "יש משהו מרגש בעבודה עם ילדים", היא אומרת

ערן סויסה
, עודכן

אחרי שלוש עונות כשופטת ב"דה וויס" של רשת, שרית חדד חצתה את הקווים ל"בית ספר למוסיקה" של המתחרה קשת, שתעלה הערב ב־21:00 בעונה שלישית בערוץ 2.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

את הכיסא המסתובב מחליף חדר המורים, את ההדחות מחליפות מחמאות, את הזמרים הבוגרים מחליפים הילדים ואת שלומי שבת, אביב גפן ומוש בן ארי מחליפים יהורם גאון, קרן פלס ורוני דלומי.

"עם 'דה וויס' התחלתי מיומה הראשון", אומרת חדד, "היה לי שם בית חם ולמדתי הרבה מאוד דברים, אבל אחרי שלוש עונות ושני ניצחונות החלטתי שצריך להמשיך הלאה. בא לי לעשות שינוי ולעבוד עם ילדים".

היתה התלבטות קשה או שברגע שההצעה הגיעה ידעת שאת הולכת על זה?

"כשההצעה הגיעה, ישבנו אבי גואטה ואני, חשבנו והחלטנו יחד שהגיע הזמן לעשות משהו שלא נגעתי בו".

זה חדש מבחינתך לעבוד עם ילדים, לא?

"העבודה עם ילדים לא לגמרי זרה לי. אני מכירה ילדים, אני הרבה עם האחיינים שלי וגם עשיתי פסטיגל כמה פעמים. עם זאת, ב'בית ספר למוסיקה' זה באמת אחרת כי פה אני ממש מלמדת ילדים. האינטראקציה היא שונה וקרובה, והמפגש הזה עם הילדים מאוד מרגש".

איפה היה לך יותר נוח? עם המתמודדים הבוגרים או עם הילדים?

"עם הילדים יש משהו מאוד מיוחד כי יש בהם רצון ללמוד ולהתפתח. הם כאלה מתוקים, וכשהם על הבמה אני בלחץ בשבילם שהכל יעבור בשלום. יש בהם משהו נאיבי ותמים יותר".

איך הם הגיבו אלייך?

"בהתחלה כשהגעתי לבתים שלהם הם היו בשוק. פתאום הם רואים אותי יושבת ומדברת איתם כמו חברה שלהם. היה להם קשה לעכל מה אני עושה אצלם בסלון, אבל לאט לאט הם השתחררו. הם באמת ילדים מקסימים".

את גם עומדת לככב בסידרת טלוויזיה לילדים. זה קהל היעד החדש שלך?

"אני מנסה לשלב בין מבוגרים לילדים. זה לא שעזבתי את עולם המבוגרים, אבל במקביל אני עובדת גם עם ילדים".

ב"דה וויס" היית שופטת אישה יחידה. ב"בית ספר למוסיקה" יש רוב נשי בין השופטים. זה שונה?

"לגמרי. אלה שני דברים שונים לגמרי. פה יש לנו את הכוח הנשי. היה לי כיף גם שם וגם פה, אבל ההשתלטות הנשית מורגשת באולפן. אנחנו מאוד רעשניות".

התחלת את הקריירה בגיל מאוד צעיר. האלבום הראשון שלך יצא בגיל 16. במחשבה לאחור את מצטערת על כך שהתחלת כל כך מוקדם?

"אני חושבת שלא אני בחרתי במוסיקה אלא היא בחרה בי. זה היה יותר חזק ממני. לא ראיתי את עצמי עושה משהו אחר וידעתי שזה הייעוד שלי. אני לא מצטערת על שום דבר. היה לי גם מזל גדול ומצאתי את האדם הנכון שהאמין בי ושעד היום אני איתו".

דווח לאחרונה שבקרוב תצטלמי לסרט חדש בתפקיד נהגת מונית, כיוון חדש לגמרי עבורך.

"אני עדיין לא הולכת להצטלם. הכל בדיבורים בשלב הזה, ואם יהיה משהו - מבטיחה לספר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...