"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רצח השר זאבי
היום לפני 14 שנים התנקשו רחבעם "גנדי" זאבי מחבלים פלשתינים בעת שלן במלון הייאט בירושלים
במלון הייאט בירושלים לאחר רצח רחבעם "גנדי" זאבי // צילום: GettyImages // במלון הייאט בירושלים לאחר רצח רחבעם "גנדי" זאבי

רצח השר זאבי

היום לפני 14 שנים התנקשו רחבעם "גנדי" זאבי מחבלים פלשתינים בעת שלן במלון הייאט בירושלים

היו זמנים
, עודכן

ב־17 באוקטובר 2001 נרצח רחבעם "גנדי" זאבי. זמן קצר לאחר שהודיע על סיום תפקידו כשר התיירות מטעם מפלגת מולדת, התנקשו בזאבי שלושה מחבלים פלשתינים בעת שלן במלון הייאט בירושלים. לאחר הרצח פירסמה "החזית העממית" הודעה כי הרצח בוצע כנקמה על הריגת מזכ"ל הארגון, אבו עלי מוסטפא.

צילום: סער יעקב, GettyImages

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...