"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"חייבים לתת הכל במשחק הראשון באיצטדיון החדש"
הפועל ב"ש תקיים הערב ניסוי כלים אחרון לאיצטדיון באימון פתוח לאוהדים • בשני יארחו האדומים את מכבי חיפה
איצטדיון על שם טרנר בב"ש. במועדון חיכו זמן רב לשחק שם // דודו גרינשפיין // איצטדיון על שם טרנר בב"ש. במועדון חיכו זמן רב לשחק שם

"חייבים לתת הכל במשחק הראשון באיצטדיון החדש"

הפועל ב"ש תקיים הערב ניסוי כלים אחרון לאיצטדיון באימון פתוח לאוהדים • בשני יארחו האדומים את מכבי חיפה

ירון אשר
, עודכן

תקופה ארוכה חיכו בב"ש ליום שבו יתחילו לשחק באיצטדיון טוטו ב"ש על שם יעקב טרנר, ואחרי כמה עיכובים קלים, השבוע זה קורה.

פתיחת האיצטדיון לקהל תתחיל הערב באימון הקבוצה לעיני כ־12 אלף אוהדים מנויים ועוד כ־4,000 כרטיסים אשר חולקו במהלך הימים האחרונים למוסדות חינוך בעיר, כך שהמשמעות היא שהאיצטדיון יהיה מלא.

המטרה העיקרית של האימון החגיגי מול הקהל הרחב היא בחינה סופית של כל המערכות באיצטדיון לקראת המשחק הרשמי הראשון מול מכבי חיפה, שייערך ביום שני, 21 בספטמבר.

לאור כמות האוהדים הגדולה, הוציאו במועדון מהדרום הודעה: "הכניסה לצפייה באימון תתחיל בשעה 17:00". כמו כן מבקשת הקבוצה: "מי שאין ברשותו מינוי או אישור כניסה אחר - לא להגיע לאזור. לא תתאפשר רכישת כרטיסים".

עיריית ב"ש תעמיד לרשות האוהדים שירות הסעות במקביל לפתיחת שערי האיצטדיון מארבעה מוקדים בעיר.

לאור ההתרגשות של פתיחת האיצטדיון, שמו במועדון את התקרית של החלפת הקפטן אליניב ברדה במשחק האחרון מול רעננה מאחור, וכעת הם משקיעים את כל תשומת הלב במשחק מול חיפה.

משטרת הנגב גם השלימה את ההיערכות לקראת המשחק ומסרה: "מאות שוטרים וסדרנים יתפרסו ביום המשחק החל משעות הצהריים באיצטדיון ומחוצה לו לשמירה על הסדר והביטחון". המשטרה צפויה להציב שוטרים גלויים וסמויים, ולטענתה, תפעל בנחישות ובאפס סובלנות כלפי אוהדי הקבוצות שינסו להפר את הסדר.

הקבוצה של ברק בכר מגיעה למפגש מול הקבוצה מהכרמל אחרי ניצחון 2:3 חשוב על הפועל רעננה, שמביא אותם במומנטום חיובי לקראת המשחק מול הירוקים של רוני לוי.

גורם בקבוצה אמר: "אין ספק שמדובר באירוע מרגש, למרות שחיפה לא פתחה טוב את העונה. יש לה מאמן ושחקנים טובים, ואנחנו נהיה חייבים לתת הכל על מנת לנצח במשחק הראשון באיצטדיון".

בתוך כך, מסתמן שהקשר הרומני אובידיו הובאן, שנכנס כמחליף וכבש במשחק האחרון, צפוי לחזור ולפתוח בהרכב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...