פתח בחמישייה
כריסטיאנו רונאלדו במשבר? הצחקתם אותו: הפורטוגלי כבש חמש פעמים בניצחון החוץ של ריאל מדריד 0:6 על אספניול

תמיד כשיש עימות כפול בין קטאלוניה לקסטיליה באותו מחזור (אספניול-ריאל, אתלטיקו-ברצלונה), ההימור בטוח: טיול של ריאל מול אספניול ומשחק מתוח ומעניין בין בארסה לקבוצה השנייה במדריד.
הערב התגשם החלק הראשון בנוסחה עם הופעה מבישה של הקבוצה הביתית, אספניול, שלא יכלה לעשות שום דבר נגד רעב השערים של כריסטיאנו רונאלדו. הוא כמעט לא נגע בכדור, אך הבקיע חמישה שערים. כן, חמישייה. לא משבר ולא נעליים בדרך ל־0:6 לבלאנקוס. התקוות של אספניול נגמרו אחרי שבע דקות, כאשר קייסדו לא ניצל הזדמנות מצוינת מול קיילור נבאס בדקה ה־2, וכעבור חמש דקות החל רונאלדו את הצגת הכיבושים המדהימה שלו, שנגמרה עם תואר היסטורי - הוא הפך למלך השערים בכל הזמנים של ריאל בליגה, כשהוא משאיר מאחור שתי אגדות: אחת שגם לבשה את המספר 7 על הגב - ראול (228), והשנייה - אלפרדו די סטפנו (227).
איש לא ציפה שאספניול תנצח, אבל היא הציגה משחק מביש, עד כדי כך שבריאל אפילו לא שמו לב להיעדרו של חאמס רודריגס, ובינתיים נהנו מגארת' בייל שתפס את מקומו של הקולומביאני במרכז והצטיין בבישולים. בנוסף, למרות שהבקיעה 11 שערים בשני משחקיה האחרונים, למאמן ריאל רפא בניטס יש תיאבון: "אנחנו עדיין יכולים להשתפר", סיכם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו