"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מה, איך אפשר לא לאמץ אותנו?
שני כלבלבים מתוקים מתוקים שלא תוכלו לעמוד בפניהם רוצים להתפנק אתכם

מה, איך אפשר לא לאמץ אותנו?

שני כלבלבים מתוקים מתוקים שלא תוכלו לעמוד בפניהם רוצים להתפנק אתכם

סמדר ברנדיס
, עודכן

הרצליה אוהבת חיות

מדי:גורת האסקי מעורבת בת 4 חודשים, ננטשה חודש לאחר האימוץ. חברותית, שובבה, אוהבת להתכרבל וגם להשתולל, מסתדרת מצוין עם ילדים וכלבים אחרים. זקוקה לבית סבלני שיודע שלדגל גור השקעה לטווח הארוך וילמד אותה שאת הצרכים עושים בחוץ ואת האוכל מקבלים עם חיוך. לפרטים נוספים: 052-4071585

אנו מזמינים אתכם לטייל ולבלות עם הכלבים שבכלביות העירוניות בהרצליה ונתניה בשעות הבוקר. שעה-שעתיים בשבוע מצילות חיים! למידע נוסף: 052-2956908, 052-4780548.

לתמונות ופרטים של כל הכלבים והחתולים לאימוץ, עשו לנו לייק בפייסבוק: הרצליה אוהבת חיות

ראשון אוהבת חיות

צ'אמפ: זאב לבן מעורב ומדהים בן 9 חודשים. הוא מסתדר נהדר עם ילדים וכלבים, פחות עם חתולים. הבעיה היא שצ'אמפ נלקח כגור קטן ומתוק וגדל וגדל, והיום נמצא בבית שלא יודע להתמודד עם כלב גדול. צ'אמפ נותן המון אהבה, נשיקות וחיבוקים.

ימי אימוץ בראשל"צ שישי שבת 11:00-14:00 במתחם הספורט כיף מאחורי הסקייפארק.

אימוצים במהלך השבוע בכלבייה בתיאום: 052-3320902

חפשו אותנו גם בפייסבוק "עמותת ראשון אוהבת חיות"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...