שרן השכל \ צילום: יוסי זליגר // שרן השכל

שרן השכל תיכנס לכנסת במקום דנון

אם אחד משרי הליכוד יפרוש מהכנסת בעקבות אישורו של החוק הנורבגי, יצטרף לכנסת גם אמיר אוחנה, יו"ר התא הגאה בליכוד, המוצב במקום ה־32 ברשימת הליכוד לכנסת

עם פרישתו מהכנסת של השר דני דנון, תצטרף לכנסת שרן השכל (31). בדף הפייסבוק שלה כתבה השכל כי היא מברכת את דנון "ושמחה על כך שיתאפשר לי לשרת את אזרחי ישראל מהכנסת". עם אישור מינויה של ייקבע שיא חדש בייצוג הנשי בכנסת - ויהיו בפרלמנט 30 נשים. 

השכל, ילידת קנדה, עלתה לישראל כשהיתה בת שנה והתגוררה בכפר סבא. ב־2002 התגייסה לצה"ל ושירתה כלוחמת קרבית במג"ב. אחרי שחרורה יצאה לארה"ב ומשם המשיכה לאוסטרליה, שם חיה במשך שש שנים, למדה להיות אחות וטרינרית ועבדה בבי"ח לחיות. בהמשך התנדבה בעמותה שמצילה חיות בר. בארץ היא פעילה בתחום הסביבה, ולאחרונה הציגה בפני סיעת הליכוד בכנסת מחקר שלה בתחום זרימת מי השופכין של הרשות הפלשתינית לנחלים ביהודה ושומרון. ב־2004 הוכתרה השכל לאלופת הארץ בדיבייט. 

אם אחד משרי הליכוד יפרוש מהכנסת בעקבות אישורו של החוק הנורבגי, יצטרף לכנסת גם אמיר אוחנה, יו"ר התא הגאה בליכוד, המוצב במקום ה־32 ברשימת הליכוד לכנסת. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...