הסתה ברשת: נשיאת ביהמ"ש העליון במדי אס-אס

לא רק הנשיא ורה"מ: מרים נאור מופיעה בסרטון לבושה במדי אס-אס ופונה לאזרחי "מחנה הריכוז ישראל": "מי ששולט באמת זה אנחנו מהבג"ץ"

צילום: מתוך יוטיוב // מרים נאור בסרטון ,
צילום: מתוך יוטיוב // מרים נאור בסרטון

נמשכת ההסתה באינטרנט: יממה אחרי שהרכב מורחב של תשעה שופטי בג"ץ, בראשות נשיאת בית המשפט העליון, מרים נאור, פסל את ההוראה בתיקון החדש לחוק ההסתננות שאפשרה להחזיק מסתננים במרכז השהייה ב"חולות" לתקופה שלא תעלה על 20 חודשים, העלה גולש סרטון הסתה ביוטיוב ובו נראית הנשיאה נאור כשהיא לבושה במדי אס-אס. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בסרטון נראית נשיאת בית המשפט העליון, מרים נאור, המכונה בו "קאפו דיקטטור בישראל הנאצית", אומרת לכאורה בשפה הגרמנית "שלום לאזרחי מחנה הריכוז ישראל. הבחירות הם רק הצגה - מי ששולט באמת זה אנחנו מהבג"ץ. לא משנה כמה פעמים תצביעו לביבי, תמיד אנחנו נחליט מה יהיה".

בתגובה לשאלת "ישראל היום" אם הוגשה תלונה במשטרה בעקבות הסרטון המסית נמסר בתגובה מהנהלת בתי המשפט: "איננו מתייחסים לעניינים הקשורים לאבטחת נשיאת בית המשפט העליון".

הכתבה הכי נקראת: כבאי הציל בת 9 - ואנס אותה

לפני כעשרה ימים אישרה פרקליטות המדינה לפתוח בחקירה פלילית נגד גולש שפרסם סרטונים יוטיוב שבהם נראים נשיא המדינה, ראובן ריבלין, וראש הממשלה, בנימין נתניהו, כשהם לבושים מדים בעלי סממנים נאצים ונושאים דברים, לכאורה, בגרמנית. החקירה מתנהלת בהנחיית ראש האגף לחקירות ולמודיעין במשטרה, מני יצחקי, ביחידת הסייבר הארצית בלהב 433 ומלווה על ידי לשכת המשנה לפרקליט המדינה לתפקידים מיוחדים.  

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר