"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ברקו נבחרה לוועדה לבחירת היועמ"ש הבא
ניצחון לנתניהו: ח"כ ברקו זכתה לרוב של 7 מחברי ועדת החוקה של הכנסת • רה"מ: "משוכנע כי תפעל באחריות ובשיקול דעת"
ברקו במליאת הכנסת, אתמול // צילום: דודי ועקנין // ברקו במליאת הכנסת, אתמול

ברקו נבחרה לוועדה לבחירת היועמ"ש הבא

ניצחון לנתניהו: ח"כ ברקו זכתה לרוב של 7 מחברי ועדת החוקה של הכנסת • רה"מ: "משוכנע כי תפעל באחריות ובשיקול דעת"

גדעון אלוןמתי טוכפלד
, עודכן

ועדת החוקה של הכנסת בחרה אמש בח"כ ענת ברקו (הליכוד), המועמדת מטעם ראש הממשלהבנימין נתניהו, לנציגת הכנסתלוועדה לבחירת היועץ המשפטי לממשלה הבא.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בבחירתה של ברקו תמכו שבעה מחברי הוועדה. ח"כ קארין אלהרר (יש עתיד) זכתה לתמיכה של ארבעה ח"כים, וח"כ יוסף ג'בארין (הרשימה המשותפת) קיבל תמיכה של שני ח"כים בלבד. ראש הממשלה נתניהו אמר אמש כי הוא "מברך על בחירתה של חברת הכנסת ברקו ומשוכנע כי תפעל במסגרת ועדת האיתור באחריות ובשיקול דעת". גם יו"ר הוועדה ח"כ ניסן סלומינסקי (הבית היהודי) בירך את ברקו על בחירתה והביע את ביטחונו כי תדע לפעול בתבונה לבחירת המועמדהמתאים ביותר.

בחירתה של ברקו הגיעה לאחר שהתמודדותה כמעט נפסלה לאחר שלא רשמה את עצמה כמועמדת בזמן. רק לאחר מאמצים רבים מצידו של ראש הממשלה, שנאבק על הכנסתה לרשימת המועמדים בכל זאת, אישרה היועצת המשפטית של הוועדה את מועמדותה.

שתי מועמדות נוספות, ציפי לבני (המחנה הציוני) ומיכל בירן (מרצ), הסירו את מועמדותן לפני ההתמודדות.

היועמ"ש הנוכחי, יהודה וינשטיין, צפוי לפרוש בינואר 2016.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...