"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החום של הסופ"ש עבר - הגל הבא בדרך
בהמשך השבוע עוד גל חום כבד • בחופי הקריות ובעכו ישנם ריכוזים צפופים של מדוזות
עדיין חם, אבל קצת יותר נעים // צילום: יהושע יוסף // עדיין חם, אבל קצת יותר נעים

החום של הסופ"ש עבר - הגל הבא בדרך

בהמשך השבוע עוד גל חום כבד • בחופי הקריות ובעכו ישנם ריכוזים צפופים של מדוזות

דן לביא
, עודכן

לאחר סופ"ש חם מהרגיל, מחר תחול הקלה קלה: יהיה מעונן חלקית עד בהיר ותחול ירידה קלה בטמפרטורות ברוב איזורי הארץ. עם זאת, עדיין יהיה חם מהרגיל בעונה בהרים ובפנים הארץ והביל לאורך מישור החוף. מחברת "מטאו טק" נמסר כי ביום שני תחול ירידה קלה נוספת בטמפרטורות והן תהיינה קרובות לממוצע העונתי. יום שלישי ללא שינוי ניכר, וביום רביעי – תחול הכבדה קלה בחום.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

ומה לגבי המדוזות? נחיל החוטיות עודנו מצוי מול חופי ישראל. ד"ר בלה גליל מהמכון לחקר ימים ואגמים מדווחת כי בקריות ובעכו ישנם ריכוזים צפופים של חוטיות בקרבת החופים ודיווחים מרובים על צריבות. בשאר חופי הארץ ישנם – נכון לעתה – חוטיות בודדות בקרבת החופים, וצברי מדוזות נמצאים במרחק 2.3 ק"מ מהחוף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...