"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אין דרך לפצותנו אם תהיה עסקה"

ראש הממשלה התראיין לרשת סי.בי.אס ואמר כי "ישנן הרבה דרכים לעצור את התוקפנות האיראנית - ההסכם הוא לא אחת מהן" • נתניהו דוחק במחוקקים האמריקנים להתנגד להסכם

,עודכן
נתניהו // צילום: פול // נתניהו

ראש הממשלה בנימין נתניהו דוחק במחוקקים האמריקנים להגיע לעסקה טובה יותר עםאיראן, ואמר כי אין דרך לפצות את ישראל במידה וההסכם עם איראן יצא לפועל. "אני חושב שהדבר הנכון לעשות הוא לא להמשיך הלאה עם ההסכם. יש דרכים רבות לעצור את התוקפנות של איראן והעסקה היא לא אחת מהן", אמר נתניהו בראיון לתוכנית "פגוש את האומה" בערוץ סי.בי.אס.

רויטרס

הכתבה הכי נקראת באתר: הגבר סירב לקיים יחסי מין - והותקף

נתניהו התראיין לערוץ כחלק מסדרת ראיונות לכלי התקשורת בארצות הברית שמטרתם לבקר את העסקה שהושגה ביום שלישי בין שש המעצמות לאיראן. טיוטת ההסכם צריכה לעבור לעיון חברי הקונגרס האמריקני, ויש להם 82 יום להחליט האם להצביע בעד אישור ההסכם או דחייתו.

ראש הממשלה טען מאז השגת ההסכם בווינה כי הפרטים בו לא מונעים מאיראן יכולת גרעינית, וכי כעת המשטר במדינה מקבל לידיו מליארדי דולרים בעזרתם יוכל לקדם את תוכנית הגרעין שלו. נתניהו הסביר כי הוא מחויב לדבר על העסקה מכיוון שהיא מסכנת את ישראל, את האזור ואת העולם כולו.

נשיא ארה"ב ברק אובאמה הבטיח כי יפעיל את הווטו שלו בקונגרס במידה ותועלה הצעה לדחות את ההסכם. במקביל עומד הבית הלבן על השגת שני שליש מקולות המחוקקים בשני בתי הפרלמנט האמריקני.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר