"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חיים בסרט: דאעש מאיים על ארה"ב
פרסם את כרזת הסרט "קלוברפילד" בשינוי קל • הארגון נטל על עצמו אחריות לפיגוע בקהיר
שגרירות איטליה בקהיר // צילום: איי.פי // שגרירות איטליה בקהיר

חיים בסרט: דאעש מאיים על ארה"ב

פרסם את כרזת הסרט "קלוברפילד" בשינוי קל • הארגון נטל על עצמו אחריות לפיגוע בקהיר

, עודכן

ארגון הטרור דאעש במסר חדש ומאיים כלפי ארה״ב. בכרזה שהפיץ הארגון האיסלאמי הקיצוני נראה פסל החירות באי אליס איילנד בניו יורק כשראשו ערוף וליד המחזיקה את הלפיד הוצמד הדגל השחור של דאע״ש.

בכרזה נראה קו הרקיע המוכר של העיר ניו יורק כשהוא צבוע בשחור קודר ומגורדי השחקים המוכרים של מנהטן עולים תמרות עשן ואש. בתחתית הכרזה המאיימת נכתב באנגלית ובערבית ״נגיע בקרוב״.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בדאעש כנראה מתעצלים למצוא גרפיקאים מוכשרים שיוכלו להוציא כרזות מקוריות. נראה כי הכרזה החדשה של הארגון היא לא יותר מעבודת ריטוש פשוטה של כרזת הסרט ההוליוודי "קלוברפילד" שעלה לאקרנים בשנת 2008.

מאיימים על וושינטון באמצעות כרזה מהוליווד. הכרזה שפרסם הארגון.

הכרזה הועלתה זמן קצר לאחר שסוכנויות הידיעות הזרות דיווחו על חיסולו של בכיר דעאש באפגניסטן חפיז מוחמד סעיד ע"י מל"ט אמריקאי.

בנוסף, פרסם הארגון הודעה בה נטל אחריות על פיגוע שבוצע באמצעות מכונית תופת בשגרירות האיטלקית בקהיר. בפיגוע נהרג אדם אחד וחמישה נוספים נפצעו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...