"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רשמית: אמיר כבירי הבעלים החדשים של הפועל ת"א
הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות אישרה את מינויו של כבירי במקומו של חיים רמון, בכפוף למספר תנאים
אוהדי הפועל ת"א. האם כעת יבואו שנים טובות? // אוהדי הפועל ת"א. האם כעת יבואו שנים טובות?

רשמית: אמיר כבירי הבעלים החדשים של הפועל ת"א

הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות אישרה את מינויו של כבירי במקומו של חיים רמון, בכפוף למספר תנאים

שי ארצי
, עודכן

הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות לכדורגל אישרה היום (ד') את מינוי של אמיר כבירי לבעלים החדש של הפועל ת"א במקומו של חיים רמון.כבירי קיבל 30 אחוזים ממניות הקבוצה תמורת 3.6 מיליון שקלים, אותם כידוע כבר העביר למועדון. את 20 האחוזים הנותרים הוא יוכל לרכוש בשנה הבאה. כמו כן, כבירי יצטרך לספק עד ה-7 בחודש החלטת דירקטוריון על מינויו לדירקטור בחברת "הראל אחזקות". מנגד, רמון יצטרך להגיש תצהיר מאושר שאין ולא תהיה לו כל זכות בקבוצה.

"לאחר שהמשקיע (אמיר כבירי; ש"א) המציא כתב התחייבות בו נטל את כל חובות והתחייבויות הקבוצה, ולאחר שמולאו דרישות הוועדה והוראות התקנון בדבר העברת המניות, החליטה הוועדה לאשר את העברת המניות", נרשם בהחלטת הוועדה בראשותם של השופטת בדימוס שרה ברוש, ד"ר רחל אדון, עו"ד ברוך כצמן, מנכ"ל ההתאחדות רתם קמר ויו"ר הרשות לבקרה התקציבית עופר אורליצקי.

המאמן החדש של הפועל ת"א, סזאר מנדיונדו. עכשיו יש גם הנהלה חדשה // צילום: אודי ציטיאט

עמותת האוהדים "האדומים" בירכה על מינוי של כבירי ובהודעה מטעמה לתקשורת נרשם: "העמותה תתמוך במינויו של כבירי לדירקטוריון חברת 'הראל אחזקות' כשזה יובא לאישור בעלי המניות בימים הקרובים. במהלך החודשים האחרונים, ובסדרה ארוכה של מעשים, הוכיח כבירי את נאמנותו ואהדתו הגדולה להפועל".

יו"ר העמותה, אלי פסטמן, הוסיף: "השינוי המבורך שחל במועדון והבנייה של הסגל החדש מעוררים בקרב כלל האוהדים תקווה וציפייה לעתיד אדום טוב יותר. אני קורא לאוהדי הפועל, שאכלו בשנים האחרונות מרורים רבים מהבעלים והניהול במועדון, להוכיח את אהדתם בדרך של קניית מנוי שנתי למשחקי הקבוצה. עלינו האוהדים מוטלת האחריות לסייע לכבירי ולהפועל בכל דרך אפשרית".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...